Poze: DJ Wanda, instructor pentru concurentele la Miss Bikini

De Unica.ro, pe

Dj Wanda, posesoarea unei siluete de vis și complimentată pentru picioarele lipsite de celulită, a devenit instructor de lifestyle pentru manechinele ce vor participa, în fiecare weekend pe litoral, la mai multe concursuri de Miss.
DJ-ița organizează la Zazza Beach, la fiecare final de săptămână,  diferite concursuri de frumuseţe şi are menirea de a le antrena şi a le sfătui pe concurente. Pentru a-şi îndeplini rolul, DJ Wanda o are ca model pe Heidi Klum.
DJ Wanda, pentru prima dată în rochie de mireasă!
Am început să mă uit la toate episoadele Next Top Model Germania, în care Heidi Klum le instruieşte pe fetele ce participa la concurs. Mi-au fost încredinţate zeci de manechine pentru a le antrena şi a le pregăti pentru concursurile de frumusete ce au loc, la Zazza Beach, în fiecare weekend până la sfârşitul verii. Vom organiza, pe rând, Miss Sport, Miss Bikini, Miss Tanga sau Miss Estival, iar eu voi fi generalul fetelelor. Regimul lor este unul de armată„, spune Wanda.
dj wanda
DJ Wanda recunoaşte că munca cu fetele nu este deloc uşoară, pentru că unele au obiceiuri alimentare foarte proaste. Wanda intenţionează să le scape pe manechine de pofta de dulciuri prin hipnoză.
O am alături de mine pe psiho-nutriţionistul Bianca Pătraşcu, care m-a scăpat prin hipnoză de toate poftele interzise. Unele dintre aceste fete mănâncă dimineaţa clătite cu ciocolata, sunt mari fane pizza sau paste şi chiar le-am prins la fast food. La nevoie, le supunem la hipnoză pentru a le aduce pe calea cea dreaptă. În plus, le învăţ cum sa danseze, le organizez ore de sport în fiecare zi şi le arăt cum să meargă pe catwalk„, declară DJ Wanda.
DJ Wanda şi Ellie White, sexy pe covorul roşu. Îţi plac rochiile?
dj wanda

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter