Pink, spitalizată de urgență din cauza unui virus stomacal

De Oana Savin, pe
Cântăreața americană Pink a fost nevoită să își anuleze al treilea concert pe care urma să îl susțină în Sydney, după ce a fost internată din cauza unui virus stomacal.

Pink a a fost internată în noaptea de duminică spre luni la un spital din Sydney, suferind de deshidratare.

Vedeta a primit îngrijiri medicale și a fost externată, însă a fost ajuns din nou la spital și a fost diagnosticată cu un virus gastric, relatează Huffington Post.

Pink trebuia să susțină șapte spectacole sold-out pe Sydney Bank Arena, însă primul său spctacol ce urma să aibă loc vineri a fost anulat.

Citește și: Meghan Markle a refuzat invitația la Premiile Emmy

Niciodată nu am anulat, dovedind lipsă de respect pentru persoanele care muncesc din greu cheltuind bani pentru a veni să mă vadă cântând. Nu am trişat în niciun turneu, am un bilanţ impecabil când e vorba de a nu anula concerte”, a explicat Pink care a fost acuzată că se relaxează pe plajă, în urma apariției unor fotografii.

La concertul de sâmbătă, ea a avut probleme, iar de duminică a tot frecventat spitalul.

Citește și: Beyonce a dezvăluit că aproape a murit când a născut gemenii

Pink a rămas peste noapte în spital, continuând tratamentul și recuperarea. Ea va fi reevaluată de medici azi”, a precizat organizatorul turneului artistei.

Vedeta în vârstă de 38 de ani se află în Australia în cadrul turneului său mondial „Beautiful Trauma”, încă de pe 4 iulie.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter