Pink și fiul său de 3 ani, infectați cu coronavirus: „Această boală este foarte gravă şi reală”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 aprilie 2020, 14:17
Pink a dezvăluit că a fost infectată cu coronavirus în urmă cu două săptămâni. Atât artista, cât și fiul său, Jameson, în vârstă de doar 3 ani, au ieșit pozitiv la testul Covid-19.

Pink, în vârstă de 40 de ani, și fiul său au prezentat simptomele specifice Covid-19 în urmă cu două săptămâni, însă după ce s-au autoizolat în Los Angeles, alături de familie, și au urmat întocmai instrucțiunile medicului, cei doi s-au vindecat. Artista a ținut să menționeze că este o boală foarte gravă, care nu trebuie ignorată, și, totodată a cerut Guvernului să facă testele mai accesibile tuturor: „Această boală este o chestie foarte gravă şi reală”, – a scris Pink pe Instagram, totodată anunțând că donează 500.000 de dolari către Temple University Hospital Emergency Fund din oraşul ei natal, Philadephia.

Citește și –  Unde s-a retras în autoizolare Florin Călinescu

Pink a mai oferit alţi 500.000 de dolari fondului de urgenţă iniţiat de primarul oraşului Los Angeles și a cerut tuturor să stea acasă pentru a se proteja de infecția cu coronavirus: „Mulţumesc tuturor profesioniştilor din Sănătate şi tuturor din lume care muncesc atât de mult pentru a-i proteja pe cei dragi nouă. Sunteţi eroii noştri! Aceste următoare două săptămâni sunt cruciale: staţi acasă!”, – a mai scris Pink pe rețelele de socializare

Pink este căsătorită din 2006 cu sportivul de motocross Carey Hart și au împreună doi copii, pe Jameson Moon și pe Willow Sage.

Citește și – Ileana Badiu, despre soțul său medic în prima linie: „Războiul își are terenul de luptă în spitale, iar ei sunt soldații”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter