Anul 2020, dificil pentru artista Pink. Ce probleme de sănătate a avut

De Adelina Duinea, pe

Vineri, 18 decembrie, în mediul online, Pink (41 de ani) a dezvăluit cât de problematic a fost anul 2020 pentru ea.

Anul 2020, dificil pentru artista Pink. Ce probleme de sănătate a avut?

„De parcă să supraviețuiești coronavirusului nu era suficient pentru acest an oribil! Apoi m-am recuperat după prima mea infecție cu stafilococ, infecție pe care am contract-o fără motiv.

Să plâng după ajutor? Genunchiul drept se simte singur? Păi m-am gândit să-mi fracturez glezna”, a scris artista pe Instagram.

„În seara asta, dar mai târziu, am să intru într-un pui crud ca să văd cum e să ai salmonella! 2020 este plin de cadouri.” Solista a explicat cum și-a luxat glezna alergând pe scări să vadă „steaua de Crăciun”.

După 400 de ani, Jupiter și Saturn urmează să fie mai apropiate decât niciodată de Pământ, ducând la apariția unei lumini puternice pe cer. Din nefericire pentru solistă, evenimentul urma să aibă loc pe 21 decembrie. „Ups. Sărbători fericite, tuturor!”, a mai scris solista.

La începutul lunii aprilie, pop starul dezvăluia că ea și fiul ei s-au vindecat de COVID-19. „Cu două săptămâni în urmă, eu și fiul meu Jameson în vârstă de trei ani arătam simptome de COVID-19.

Din fericire, medicul nostru avea acces la astfel de teste, iar eu am fost testată pozitiv. Familia mea era deja izolată la domiciliu și am continuat izolarea pe parcursul acestor două săptămâni, urmând sfaturile medicului.

Cu doar câteva zile în urmă am fost re-testați și rezultatele au fost negative. Oamenii trebuie să știe că această boală îi afectează pe cei tineri și pe cei în vârstă, pe cei sănătoși și pe cei mai puțin sănătoși”, scria atunci.

Pink și soțul ei, Carey Hart (44 de ani), și-au oficializat relația în anul 2006 și au împreună doi copii, o fiică și un fiu, Willow Sage (9 ani) și Jameson Moon (3 ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Cum se simte fiica Alessandrei Stoicescu după infectarea cu noul coronavirus

Larisa Iordache, cea mai medaliată gimnastă româncă la Campionatele Europene. Ce mesaj a transmis sportiva

Pelle Alsing, toboșarul trupei Roxette, s-a stins din viață la 60 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter