Pink a fost aleasă cea mai frumoasă femeie din lume

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 19 aprilie 2018, 09:56
Cântăreața americană Pink a fost aleasă, de către revista People, cel mai frumos om din lume, pentru că este „un model de viață care îmbină onestitatea și încrederea”.

Artista de 38 de ani, recompensată cu Grammy, a pozat alături de cei doi copii ai ei, Jameson Moon, în vârstă de 15 luni, şi Willow Sage, în vârstă de 6 ani, pentru ediţia specială anuală a revistei People.

People publică, anual, o listă a oamenilor frumoşi din lume, iar, în 2018, printre aceştia se numără şi fosta actriţă americană Meghan Markle, care, pe 19 mai, se va căsători cu prinţul Harry al Marii Britanii.

Citește și: Ameninţare cu bombă la concertul lui Pink

Lista de anul acesta nu se bazează pe calitățile fizice, ci pe alte calități frumoase precum forța, umanitatea și talentul,

Printre cele 70 de vedete feminine și cinci masculine incluse în listă, se numără starul serialului „Will & Grace” Megan Mullally, actriţa afro-americană Issa Rae, starul filmului „Wonder Woman” Gal Gadot şi campioana din lumea tenisului Serena Williams.

Rapperul Drake, artistul Lin-Manuel Miranda, realizatorul TV Jimmy Kimmel, actorul de comedie Kumail Nanjiani şi patinatorul olimpic Adam Rippon sunt cei cinci bărbaţi „care se comportă frumos” incluşi pe lista People 2018.

Citește și: Poze: Pink şi Gwyneth Paltrow, pe covorul roşu la o premieră

În anul 2013, Pink a fost desemnată Femeia Anului de revista Billboard, după ce s-a situat pe primul loc în topul celor mai bune albume realizat de această prestigioasă publicaţie muzicală.

Potrivit Billboard, Pink a vândut, de-a lungul carierei, peste 40 de milioane de albume pe plan mondial şi peste 50 de milioane de single-uri în format digital. Cel mai recent album al său este „Beautiful Trauma”, lansat în octombrie 2017.

Titlul de „cea mai frumoasă femeie” a mai fost primit, în trecut, de către Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Kate Hudson și Lupita Nyong’o.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter