Petiție pentru desemnarea lui Keanu Reeves drept „Persoana Anului”

De Oana Savin, pe
Keanu Reeves nu cucerește doar marile ecrane, ci și inimile oamenilor din întreaga lume. Zeci de mii de persoane vor ca revista Time să îl desemneze pe faimosul actor „Persoana Anului”.

Actorul în vârstă de 54 de ani a făcut furori cu rolul din seria John Wick și a stârnit râsete în comedia Always Be My Maybe.

Acum, peste 70.000 de oameni au semnat o petiție pentru ca Revves să fie „încoronat” Persoana Anului de către revista Time, titlu deținut anterior de Mark Zuckerberg, Barack Obama și Papa Francisc, potrivit Unilad.

Petiția a fost inițiată de un bărbat numit Jackson Beem, care l-a descris pe Keanu drept „cea mai bună persoană în viață”. Acesta scos în evidență latura filantropică a actorului, arătând că acesta a făcut donații impresionante către spitalele de copii dar și către alte cauze.

Keanu este cea mai bună persoană în viață, ceea ce îl face persoana anului! Keanu a donat în secret milioane de dolari din câștigurile sale spitalelor pentru copii și alte organizații de caritate și a făcut lucruri uimitoare pentru oameni în public fără a cere nimic în schimb”, se arată la descrierea petiției.

O altă persoană a adăugat: „Merită acest premiu pentru că este un exemplu de ce înseamnă să fii un om extraordinar. Pentru el pare ceva natural – un înger pe Pământ – ce atinge inimile multor oameni. Deși este un actor renumit, el rămâne umil și este iubit de mulți”.

Iubit de toți, acesta a fost într-adevăr anul lui Keanu Reeves, care a înregistrat succes după succes cu toate rolurile sale.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter