Ce se obervă în toate fotografiile în care Keanu Reeves apare cu fanele

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 iunie 2019, 14:09
Keanu Reeves este un bărbat talentat, modest și foarte arătos. Are fane în întreaga lume, care abia așteaptă să se pozeze alături de el. Nu le refuză, dar din fotografii reiese că are o regulă pe care o respectă de fiecare dată. 

Keanu Reeves este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, nu doar pentru talentul său actoricesc, ci și pentru respectul față de oamenii din jur, de care dă întotdeauna dovadă. Asta se poate observa și în fotografiile în care starul din seria „John Wick“ apare alături de fane sau de colegele de breaslă. Fanii l-au numit „rege al bunului simț”.

O serie de imagini cu Keanu Reeves au devenit virale pe internet, după ce o admiratoare a remarcat modul în care acesta tratează femeile care își doresc o fotografie cu el. Canadianul pare că evită să le atingă, ținându-și mâinile suspendate în aer, potrivit cnn.com.

Tânăra a publicat un colaj foto, în dreptul căruia a scris „Keanu nu riscă nimic“. Într-una din fotografii, actorul apare alături de Dolly Parton, semn că regula lui se aplică chiar și atunci când vine vorba de vedete.

Internauții au apreciat gestul lui Reeves, considerându-l un semn de decență și respect față de femei.

„Nu cred că este nepoliticos să îmbrăţişezi pe cineva care te roagă să faceţi poză împreună. Însă este un gest inteligent să alegi să respecţi spaţiul lor personal“, „Este respectuos. Aşa ar trebui să te porţi, dacă nu eşti convins că persoana respectivă nu are nimic împotrivă să fie atinsă. Keeanu ar trebui să ne inspire pe toţi în acest sens“, au scris fanii.

„Există posibilitatea ca el să reacţioneze la mişcarea Me Too, realizând că poate femeile vor mai mult spaţiu personal“, a scris o altă persoană.

Keanu Reeves a demonstrat în mai multe ocazii faptul că, înainte de a fi o vedetă de la Hollywood, este un om care respectă codul bunelor maniere și are cei șapte ani de acasă. Chiar dacă deține o avere de milioane de dolari și își permite orice, actorul trăiește ca un om de rând, fără pretenții de mare star, și face acte de caritate ori de câte ori are ocazia.

Sursă foto: Northfoto.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter