Peter Andre a fost spitalizat de urgență. Artistul duce o luptă ascunsă cu anxietatea

De Oana Savin, pe
Peter Andre a fost spitalizat de urgență din cauza unor atacuri de panică severe. De mai mulți ani, starul pop se luptă cu anxietatea, însă nu a dorit să facă public acest lucru până acum.

De mai bine de 10 ani, Andre are probleme psihice. De curând el a dezvăluit că a suferit o cădere nervoasă în timp ce cariera sa se afla în plină ascensiune, relatează Mirror Online.

Artistul a fost internat în spital, unde i s-a administrat un tratament medicamentos pentru alinarea suferinței sale.

Trec prin asta de ani de zile”, a declarat Peter Andre în cadrul unui interviu televizat.

A existat un moment, a fost în 1998. Mă aflam în vârsul a tot și dintr-o dată m-a lovit ca o tonă de cărămizi. Nu mai puteam funcționa. Nu mai puteam gândi normal. Aveam atacuri de panică. Am sfârșit prin tot felul de spitale, luând medicamente, cu diferiți terapeuți”, a dezvăluit starul.

El și-a păstrat condția secretă deoarece i se părea un subiect tabo. Nici măcar părinții săi nu au știut de boala sa.

Peter a explicat: „Când vorbești cu oamenii acum și vorbești despre anxietate și vorbești despre căderi nervoase și astfel de lucruri, unii te privesc aceste lucruri ca pe o slăbiciune. Unii privesc acest lucru ca pe unul tabu, dar adevărul este, este atât de real. Mulți oameni trec prin așa ceva”.

Totuși, el a precizat că această experiență l-a ajutat să aibă o privire mai pozitivă asupra vieții.

Îmi amintesc că mă rugam și spuneam: te rog, dacă mai am vreo șansă, dacă pot trece prin acest episod, nu voi mai lua lucrurile de-a gata. Așadar, atunci când am trecut peste și lucrurile s-au întors la normal și am putut să fac din nou toate aceste lucruri frumoase, nu le mai iau ca și cum mi se cuvin”, a mai spus cântărețul.

Peter Andre a devenit cunoscut în România, după ce în anul 1996 a lansat piesa Mysterious Girl.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter