Ce pedeapsă le-ar da Mihaela Rădulescu celor care… nu se spală pe dinţi

De Sandra S., pe

Printre multe alte semnificaţii importante ale zilei de 20 martie, află că mai reprezintă şi Ziua Mondială a Sănătăţii Orale. Mihaela Rădulescu a vorbit despre igiena orală în cadrul unei conferinţe şi şi-a exprimat şi părerea în privinţa celor care nu se spală pe dinţi.
Vedeta a fost prezentă joi la o conferinţă de presă privind starea sănătăţii orale în România, în care şi-a exprimat liber punctul de vedere: „Ar trebui să facem şi o lege, cine nu se spală pe dinţi, să fie arestat”, a spus Mihaela Rădulescu, în glumă.
Mai mult chiar, ea ştie cât de importantă este igiena orală, aşa că şi-a învăţat fiul să îndrăgească mersul la stomatolog: „Fiul meu merge la dentist o dată la trei luni şi îi place. Pentru el nu e cum era pentru noi, ca mersul la tăiere”, a afirmat Mihaela Rădulescu, precizând că avansul tehnologiei a ajutat foarte mult în acest sens.
Ce pedeapsă le-ar da Mihaela Rădulescu celor care... nu se spală pe dinţi

Cum stăm cu igiena orală la nivel de ţară

Statisticile arată că în România 80% dintre români au probleme dentare, cariile fiind predominante. Mai mult, din cauză că părinţii nu au fost instruiţi cum să prevină problemele dentare, nici copiii nu sunt feriţi de astfel de situaţii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter