Cum se menține Cleopatra Stratan în formă. „Sport nu fac”

De Unica.ro, pe

Cleopatra Stratan (19 ani) are o siluetă de invidiat, rezultatul unei alimentații „destul de sănătoase”, potrivit solistei. Deși „nu prea e cu sportul”, cântăreața are un stil de viață suficient de activ încât să se mențină în formă. Recent, în mediul online, Cleopatra a spus ce o ajută să-și păstreze silueta suplă.

Cum se menține Cleopatra Stratan în formă. „Sport nu fac”

„Păi, eu nu prea mănânc, mănânc puțin. Nu că aș avea eu vreun moft, ci pentru că atât pot. Nici sport nu fac. Nu că nu aș putea, pentru că pot să îmi iau toate echipamentele. Voință și dorință nu am”, a spus Cleopatra Stratan în mediul online.

„Nu am avut niciodată complexe în ceea ce privește greutatea mea. Îmi place cum arăt și îmi mențin silueta printr-o alimentație destul de sănătoasă. Zic «destul de» pentru că îmi mai permit să mai încalc regulile propriului regim alimentar (râde)”, a mai declarat solista în urmă cu ceva timp, pentru CSÎD.

„Mâncarea mea preferată este orezul cu ciuperci. Când eram mai mică nu îmi plăcea așa mult, dar de câțiva ani încoace am învățat chiar să îl și gătesc”, a mai spus. „Nu prea sunt cu sportul, cu toate că știu că ar trebui să mă ocup cu ceva. În loc de sală, prefer alergările și plimbările în parc sau dansurile”, a completat.

Plimbările au, într-adevăr, un număr generos de beneficii printre care se numără îmbunătățirea metabolismului, îmbunătățirea tonusului muscular, ameliorarea durerilor de spate provocate de statul îndelungat pe scaun, creșterea flexibilității articulare și eliminarea cortizolului, hormonul care provoacă stres.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cleopatra Stratan a publicat o fotografie rară alături de mama ei. „Cea mai puternică, iubitoare, scumpă și frumoasă ființă”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit! Primele imagini cu verighetele perechii

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, ipostaze tandre în piscină

Cât câștigă Cleopatra Stratan la un concert

Cleopatra Stratan a cucerit inimile românilor la vârsta de doar 3 ani, cu piesa „Ghiță”. În iunie 2018, după o lungă pauză în care s-a dedicat școlii, artista a revenit în atenția publicului cu melodia „Te las cu inima”. Acum, Cleopatra este cântăreață cu „normă întreagă”, fiind recompensată pe măsura eforturile artistice.

Solista are 6 recorduri mondiale. Academia Recordurilor Mondiale i-a oferit recunoașterea pentru cea mai tânără cântăreață care a înregistrat un album; cea mai tânără interpretă într-un concert „live”; cea mai bine plătită artistă tânără (10.000 euro pentru o singură melodie – bani donați în scopuri caritabile); cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV; cea mai tânără interpretă care a înregistrat un „hit” național (o piesă situată pe locul 1 în topuri naționale).

Al șaselea, dar nu cel din urmă record, este și cel mai reprezentativ titlu, și anume cel de cea mai tânără interpretă de succes. Cleopatra l-a depășit astfel pe francezul Jordy, care a înregistrat un succes similar în Franța, la 4 ani și jumătate, cu piesa „Dur dur d’etre bebe”.

„Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro pentru un recital. Iar soțul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro pentru un spectacol de 45 de minute.

Cleopatra este foarte iubită. A revenit pe scenă acum 2-3 ani, cu piese de dragoste care au prins la public. În plus, o țară întreagă îi știe piesa „Ghiță”, pe care continuă să o interpreteze pe scenă”, a declarat un organizator de concerte, în exclusivitate pentru Playtech.

În plus, Cleopatra nu se întreține exclusiv din concerte, ci și din proiectele plătite din mediul online. „În această perioadă, ne-am soluționat într-un fel activitatea prin online și avem colaborări cu brand-uri de peste tot. Am promovat mai multe produse, de la make-up și haine, până la produse alimentare”, mai povestea Cleopatra Stratan recent pentru Playtech.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter