Cum arată Pamela Anderson la 54 de ani – tu o mai recunoști?

De Unica.ro, pe

Pamela Anderson a fost surprinsă de paparazzi alături de asistentul ei, în Malibu, în timp ce își plimbau câinele împreună.

Actrița are 54 de ani, și pentru ea este mai important să se simtă comfortabil decât să arate gata de petrecere. În pozele surprinse de paparazzi, ea poartă pantaloni de trening și un tricou alb simplu, purtându-și părul desfăcut și alegând să nu poarte machiaj.

Pamela Anderson s-a plimbat alături de asistentul ei, în timp ce ținea lesa cățelului său. Ieșirea actriței are loc cu puțin timp înainte ca serialul bazat pe povestea de viață a Pamelei și a lui Tommy Lee să apară pe Hulu. Este un serial care vorbește despre dragostea celor doi și despre casetele sexuale apărute cu aceștia, și care va apărea pe 2 februarie 2022, după cum arată Daily Mail. Pamela Anderson este interpretată de Lily James, iar Tommy Lee de Sebastian Stan.

Deși Lily James a încercat să vorbească cu Pamela Anderson înainte de a o interpreta, aceasta din urmă nu s-a lăsat contactată. „Am sperat că ea va fi implicată”, a zis James pentru Porter, citată de Avantaje, insistând că intenția ei a fost de a interpreta cât mai autentic rolul. „Mi-aș fi dorit să fi fost diferit”.

Citește și: Secretul frumuseții Manuelei Hărăbor. Actrița este împotriva operațiilor estetice

Citește și: Nicole Cherry, primele declarații despre botezul fiicei sale, Anastasia

Citește și: Celia, însărcinată în șapte luni și jumătate, a făcut COVID-19 a doua oară

Citește și: Asiana Peng, despre declarațiile mamei sale la adresa iubitei lui Laurențiu Reghecampf: „Am rămas mască”

Lily James a spus că a luat rolul Pamelei Anderson foarte în serios: „Am citit cărțile pe care le-a scris (Anderson]), i-am citit poezia, pot să reproduc toate interviurile ei. Îmi place asta despre actorie; te încadrezi într-un personaj și îți dai seama că nu ești atât de diferit pe cât ai fi crezut. Explorăm un moment anume din viața Pamelei și a lui Tommy din anii ’90, această poftă absolută de dragoste”.

Pe fundalul acestor evenimente, Pamela Anderson își continuă viața liniștită. Și-a găsit dragostea, căsătorindu-se pentru a patra oară. În Ajunul Crăciunului 2020, ea și Dan Hayhurst s-au căsătorit.

În ianuarie 2021, Pamela Anderson a spus pentru Daily Mail: „Sunt exact acolo unde trebuie să fiu, în brațele unui bărbat care mă iubește cu adevărat”.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter