Jack Nicholson, surprins de Pamela Anderson în timp ce avea relații intime cu două femei

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 27 ianuarie 2023, 18:45

Pamela Anderson scoate la suprafață amănunte picante din viața lui Jack Nicholson. Blonda susține că l-a surprins în plină acțiune pe actor, alături de două femei la conacul Playboy și nu poate uita acest moment nici astăzi.

Actrița recunoaște că a fost surprinsă de filmul incendiar care i se derula în față, dar nu s-a putut abține să nu privească și a devenit cumva implicată în această poveste.

Pamela Anderson a dat peste Jack Nicholson și alte două femei

„Nicholson avea două femei frumoase cu el”, susține Anderson în cartea „Love, Pamela”, pe care se pregătește să o lanseze”, potrivit unui fragment publicat de Variety Thursday. „ Chicoteau și se sărutau sprijiniți de perete, alunecând unul peste altul”, mai spune Pamela.

Vedeta din „Baywatch” nu a dezvăluit când a avut loc evenimentul. Ea susține că a încercat să își mute privirea, dar nu a reușit. „Am trecut pe lângă ei ca să folosesc oglinda, aplecându-mă peste chiuvetă pentru a-mi aranja luciul de buze. Încercam să nu mă uit, dar nu m-am putut abține și i-am atras atenția ”, scrie Anderson, 55 de ani.

„Cred că asta l-a dus la extaz pe Jack, pentru că a făcut un zgomot amuzant, a zâmbit și a spus: „Mulțumesc, dragă!”, susține ea.

Pamela Anderson, relație urâtă cu Tommy Lee

Anderson a fost pe coperta Playboy de mai multe ori decât oricare alt model. Ea a apărut pentru prima dată în numărul din octombrie 1989.

Memoriile lui Anderson dezbat, de asemenea, relația toxică cu Tommy Lee. Cei doi au doi băieți împreună, Brandon, 26 de ani, și Dylan, 25 de ani. „Nu sunt o victimă”, scrie Anderson. „Am făcut aceste alegeri.”

Lee a ispășit șase luni de închisoare pentru că a lovit-o pe Anderson în timp ce îl ținea în brațe pe fiul lor, Dylan, în vârstă de șapte săptămâni. Aceasta a fost singura dată când Lee a fost abuziv fizic față de senzuala blondă. Pamela a cerut divorțul de el în 1998.

Scandalul în care a fost implicată Pamela Anderson

Relația lor a fost plină de suișuri și coborâșuri , mai ales atunci când o casetă cu partidele lor sexuale a devenit publică. Scandalul a inspirat miniseria „Pam & Tommy” din 2022, pe care Anderson nu a susținut-o.

Cu toate acestea, Anderson, care a mai fost căsătorită de alte patru ori, își revendică proprietatea asupra poveștii sale cu noua sa carte, precum și cu viitorul ei documentar Netflix, „Pamela, A Love Story”.

Cartea și documentarul Netflix vor apărea simultan pe 31 ianuarie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter