După Marcel Pavel și Ozana Barabancea, și Andrei Ștefănescu ar fi testat pozitiv cu COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 iunie 2020, 16:20
După ce Marcel Pavel și Ozana Barabancea au fost testați pozitiv la COVID-19, iată că și Andrei Ștefănescu se pare că este infectat cu noul coronavirus.

Andrei Ștefănescu moderează emisiunea “Showbiz Report” împreună cu Majda Aboulumosha, dar se numără și printre concurenții noului sezon de la “Te cunosc de undeva”, prin urmare a intrat în contact direct cu Marcel Pavel și Ozana Barabancea. Totodată, Andrei Ștefănescu și Majda Aboulumosha l-au avut invitat în platoul emisiunii pe Marcel Pavel, deci riscul ca virusul COVID-19 să se fi răspândit mai departe este foarte mare.

Andrei Ștefănescu și-ar fi făcut testul pentru coronavirus în urmă cu trei zile, iar aseară a venit rezultatul pozitiv. Artistul este asimptomatic, motiv pentru care nu a bănuit nimic până acum. Conform gandul.ro, prezentatorul de televiziune așteaptă rezultatul celui de-al doilea test pentru a fi sigur de rezultat.

Marcel Pavel a fost primul care a fost testat pozitiv cu coronavirus după ce s-a simțit rău. Artistul în vârstă de 60 de ani a crezut inițial că este o simplă răceală, însă dat fiind că nu mai trecea și simptomele se agravau a decis să-și facă testul COVID-19, iar rezultatul a ieșit pozitiv. În prezent se află internat la Spitalul de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”.

Citește și –  Ioana Simion, dezvăluiri neașteptate despre nunta cu Ilie Năstase: „Mi-a spus să îi împlinesc o singură dorință și după divorțăm”

Ozana Barabancea, în vârstă de 51 de ani, s-a întâlnit și ea zilele trecute cu Marcel Pavel pentru a filma emisiunea “Te cunosc de undeva!” și, la recomandările producătorilor Antenei 1, și-a făcut testul pentru COVID-19, iar astăzi, în jurul prânzului, ar fi primit rezultatul, de asemenea, pozitiv.

Citește și – Mercur retrograd în Rac: „Reparăm trecutul și (ne) iertăm”. Cum influențează zodiile

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter