Ozana Barabancea iubește tradițiile. Artista este pasionată de ii și… busuioc

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 20 noiembrie 2018, 17:13
Ozana Barabancea are o pasiune mai puțin cunoscută publicului larg. Îndrăgita artistă iubește portul tradițional românesc și colecționează ii din toate zonele țării. În plus, fără a se îndepărta foarte mult de tradiții, solista ține foarte mult și la o superstiție legată de busuioc.

Ozana Barabancea, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit numărul impresionant de ii pe care le are și de care este foarte mândră: „Aș putea să fac o expoziție cu iile mele. Am peste 100 de ii tradiționale, foarte vechi, în care am investit foarte mult timp și bani. Mi-am adunat ii din toate zonele țării. Eu o iubesc foarte mult pe Regina Maria. Vrei să-ți spun un secret: am aflat că se află în colecțiile mele o ie care a aparținut Prințesei Ileana, (…) Muzeografa de la Balcic mi-a spus” , – a dezvăluit Ozana Barabancea la CulTOUR.

Ozana Barabancea a recunoscut că urmează o tradiție, mai corect spus, este adepta unui obicei vechi, astfel că îndrăgitei artiste nu-i lipsește niciodată busuiocul: „Port cu mine o bucățică de busuioc. Ideea este să fie pe piele, le pun și copiilor în ghiozdan. Busuiocul este singurul element care face legătura între viața terestră și Rai” – a explicat Ozana Barabancea.

Citește și – Andreea Mantea, nevoită să-și ducă băiețelul la grădiniță în Turcia 

Citește și – Dana Nălbaru a povestit cum a adoptat fetița: „Am accesat lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni” 

Sursă foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter