Cum arăta Ozana Barabancea în tinerețe

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 mai 2020, 16:38
Ozana Barabancea este una dintre cele mai celebre soliste și profesoare de canto din România. A devenit și mai cunoscută în momentul în care a apărut în juriul emisiunii „Te cunosc de Undeva” difuzat de Antena 1. Românii au avut ocazia să o urmărească pe Ozana de-a lungul mai multor ani, mai ales că aceasta a trecut prin câteva schimbări fizice.

Artista în vârstă de 51 de ani are doi copii și a fost măritată cu Sorin Terinte până în anul 2004. A avut câteva probleme cu greutatea, asta până a decis că este timpul să ia măsuri și a slăbit spectaculos. Astfel, într-un singur an a slăbit 40 kilograme.

Ea a apelat și la operații estetice, atât pentru îndepărtarea grăsimii de pe abdomen, cât și pentru corectarea imperfecțiunilor apărute în urma pierderii kilogramelor. Ozana Barabancea mărturisea că dieta ei este de fapt un stil de viață, dar că a apelat la un nutriționist.

Citește și: Cum arată Namiko, fetița lui Cabral Ibacka

Deși acum este cunoscută publicului larg, nu mulți știu cum arăta Ozana Barabancea în tinerețe. Solista a publicat zilele trecute o poză de Instagram cu care și-a încântat fanii.

Brunetă, cu părul lung și ochi exprfesivi – așa era profesoara de canto în tinerețe.

Vezi în Galeria FOTO cum arăta Ozana Barabancea în tinerețe.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter