Oscar 2013: Uite cum s-au îmbrăcat vedetele plinuţe pe covorul roşu!

De Erika Chivu, pe

Anul acesta, vedetele mai plinuţe prezente la Oscar 2013, au ştiut să-şi ascundă defectele şi au arătat perfect. Cu mici excepţii…
Una din aceste excepţii este Melissa McCarthy. Talentata actriţă a fost adesea criticată pentru alegerile vestimentare care mai mult îi scot în evidenţă defectele decât să le ascundă. Şi anul acesta, ea a ales o rochie care nu îi vine atât de bine. Creaţia gri semnată David Meister nu a avut nicio formă şi nu a ascuns nimic. În schimb, Melissa a avut o coafură interesantă, cu volum, care a atras atenţia asupra chipului ei frumos.
Adele şi-a ales o rochie cum nu se poate mai frumoasă şi mai potrivită pentru silueta ei. După ce la premiile Grammy a fost criticată pentru rochia cu imprimeu floral roşu, la Oscar 2013, nimeni nu a mai avut nimic de comentat. Adele a revenit la culoarea ei preferată, negrul, şi nu a greşit. A fost superbă în creaţia Jenny Packham din dantelă decorată cu pietricele strălucitoare.
Octavia Spencer, care a primit anul trecut Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, a purtat o rochie nude din voal cu bustul decorat cu perle. A ales foarte bine acel drapaj de pe umeri, care îi ascunde braţele.
Deşi se spune că albul nu este potrivit pentru siluetele mai pline, iată că actriţa Queen Latifah a reuşit să-l poarte fără probleme. Rochia ei simplă, cu aplicaţii pe umerii, i-a venit minunat.octavia spencer si queen latifah

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter