E oficial! S-a aflat cauza morţii lui Paul Walker! Vezi ce scrie în certificatul de deces al actorului!

De Libertatea.ro, pe

Paul Walker ar fi murit nu doar din cauza rănilor provocate de impactul maşinii cu stâlpul, dar şi a hemoragiei şi a arsurilor de gradul III pe care îndrăgitul actor le-a suferit pe o mare suprafaţă a corpului. Acestea sunt datele oficiale trecute de autorităţi în certificatul de deces al starului, emis acum câteva ore.
Legiştii au emis certificatul de deces al actorului Paul Walker, a cărui moarte fulgerătoare a şocat o lume întreagă. Artistul şi-a pierdut viaţa nu doar în urma traumatismelor cauzate de impactul maşinii cu stâlpul, dar şi a hemoragiei şi a arsurilor de gradul III suferite pe o mare parte a corpului.

Conform celor de la TMZ, legistul care i-a făcut autopsia lui Paul, ar fi trecut în documente ca o cauză a morţii traumatisme multiple cauzate de impact, dar se pare că nu ar fi specificat nimic legat de faptul că şi arsurile i-au fost fatale.
De asemenea, documentele emise recent mai arată faptul că atât starul de la Hollywood, cât şi amicul său, Roger Rodas, ar fi murit la foarte puţin timp de la momentul impactului.

Citeşte mai departe despre cauza morţii lui Paul Walker pe Libertatea.ro
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter