Oase, pe scena iUmor: „Mihai, sau cum îmi place să zic, ultima eroare de la Windows”

De Oana Savin, pe
Oase, câștigătorul celui de-al doilea sezon Asia Express alături de CRBL, dar și coprezentator în noul sezon, a recunoscut că este cel mai mare fan iUmor, dar chiar și așa a avut emoții în fața juraților când a trebuit să îi ia la “roast”. Acesta nu a iertat pe nimeni. Șerban Copoț, Dan Badea, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, toți au fost luați la „roast” de Oase.

Mă gândesc cum ar fi să mergeți voi la Asia Express. Să îl văd pe Cheloo cum face autostopul sau pe Delia cum face foamea, sau pe Mihai normal la cap. Mihai, așa cum îmi place mie să spun, combustie spontană. Eu cred că tu nu ai avea cum să mergi la Asia Express. Eu cred că tu nu ai înțelege regulile. Te-am văzut la Chefi la cuțite și ai luat două cuțite. Nu ca în Pantelimon, în spate, dar tu ai luat cuțitele și ai vrut să pleci cu Pistol. Gina Pistol, explic ca să înțeleagă și Delia. Mihai, sau cum îmi place mie să zic, ultima eroare de la Windows, ești un mare actor. ȘI știu asta de la prietenii tăiu care știu asta de la tine”, a spus Oase pe scena iUmor.

După emisiune, acesta a declarat că „experiența a fost senzațională”.

Sunt cel mai mare fan al show-ului, nu am ratat niciun sezon! Dar am avut niște emoții, vai de capul meu! Este foarte grea scena, țin minte că atunci când am ajuns la platou eram foarte sigur pe mine, dar asta până am urcat pe scenă. Am transpirat, mă panicasem și m-am intimidat foarte tare de juriu”, a declarat Oase tocmai din Taiwan, acolo unde filmează pentru noul sezon Asia Express. 

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter