Modelul Larisa Udilă și fosta iubită a lui Lino Golden, designerul Andra Ghinea, conflict în mediul online

De Unica.ro, pe

Modelul Larisa Udilă și fosta iubită a lui Lino Golden, designerul Andra Ghinea, au un conflict în mediul online. Larisa a făcut de curând reclamă unei bustiere care, spune Andra, este o copie „1 la 1 și nereușită” a unei creații proprii.

Modelul Larisa Udilă și fosta iubită a lui Lino Golden, designerul Andra Ghinea, conflict în mediul online

„Mi se pare penibil că alte branduri românești ajung să copieze creațiile colegilor de breaslă. Aceasta este o copie ieftină. Nu doresc să defăimez pe nimeni, însă mi se pare trist”, a scris Andra la Insta Story, în dreptul unei fotografii cu Larisa. În imagine, vizibilă este doar bustiera.

„De fiecare dată am încercat să le livrez clienților mei calitate, nu cantitate. Nu spun că am inventat eu roata, dar aceasta este o copie 1 la 1, și nereușită”, a mai spus Andra ulterior.

În urma celor declarate de Andra, Larisa a comentat pe contul designerului: „Vezi că sursa de inspirație este și sursa ta de inspirație. Stai cuminte că nu ești atât de importantă încât să te copieze cineva pe aici”.

După acel comentariu, Andra a publicat la Story o altă fotografie cu Larisa, de această dată și cu fața, modelul scriindu-i apoi în privat: „Să vezi plângere la poliție ce ai că mi-ai postat fața la tine pe Story. Habar nu ai cu cine te-ai pus”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Larisa Udilă, de urgență la spital. „Am făcut o criză de nervi, am plâns, am urlat”

Larisa Udilă și soțul ei au COVID-19. „Sunt foarte îngrijorată, supărată și confuză”

Lino Golden, primele imagini cu noua iubită. „Superbă tipă”

Andra a avut drept inspirație un top în formă de inimă creat de brandul american Area. „Topul este copiat de la Area și spui că te copiază alte branduri 😂”, a comentat cineva. Andra a răspuns: „Cum am precizat și la Story, nu am inventat roata, există multe produse asemănătoare, însă nu copiate 1 la 1”.

„Niciodată nu am căutat atenție și, mai ales, să «îmi fac reclamă» printr-un asemenea scandal. După cum se vede în primele Story-uri, nu am dat nume, am vrut doar ca munca mea de ani de zile să fie apreciată de clienți, prin calitatea produselor”, a mai scris designerul la Insta Story.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter