Larisa Udilă, cu fiul la medic. Ce s-a întâmplat cu Milan

De unica, pe

Larisa Udilă și soțul ei, jucătorul de fotbal Alexandru Ogică, au devenit părinți pentru prima oară pe 11 august 2021. Modelul și sportivul au un fiu, Milan. Larisa și Alexandru formează un cuplu de 7 ani și s-au căsătorit în iunie 2021.

Larisa Udilă, cu fiul la medic. Ce s-a întâmplat cu Milan

Recent, Larisa a mers cu fiul ei la medic. „Astăzi mergem cu Milan la doctor. Știu că erau multe mămici aici interesante de acea intervenție la ochișori, o să vedem ce putem face astăzi. M-am îngrijorat foarte tare zilele trecute pentru că s-a trezit cu ochiul lipit”, a povestit modelul pe Instagram.

„Medicul a spus că, până la un an, nu-mi recomandă să fac intervenția și că la 95% dintre copii această problemă se rezolvă de la sine și nu se ajunge la operație. Mi-a spus să îl curăț foarte bine cu ser fiziologic de fiecare dată când este nevoie și să-i fac masaj”, a continuat.

Larisa și fiul ei au fost internați în spital la începutul lunii octombrie. „Am absentat astăzi pentru că sunt internată cu Milan în spital. Nu este nimic grav, dar, pentru liniștea mea, am vrut să fie supravegheat”, a declarat modelul la vremea aceea. Tot luna trecută, Larisa a dezvăluit că își dorește un al doilea copil. Întrebată dacă își dorește „fetiță sau tot băiețel”, Larisa a răspuns: „Tot băiețel 🤍”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Larisa Udilă, recuperare dificilă după operația de cezariană. „Simt o durere destul de puternică”

Larisa Udilă s-a căsătorit cu iubitul ei, jucătorul de fotbal Alexandru Ogică

Larisa Udilă, în lacrimi după infectarea cu COVID-19: „Am rămas cu o tuse destul de puternică”

În aceeași perioadă, Larisa a vorbit în mediul online despre problemele din cuplu. „Avem perioade în care ne înțelegem foarte bine și perioade în care ne ciondănim toată ziua. (…) Cheia succesului într-o relație este să descoperiți cum vă este vouă mai bine. Noi am încercat ambele variante (n.red. relația la distanță versus locuitul împreună) și am descoperit că noi funcționăm mai bine împreună”, a povestit modelul.

„Am testat în 7 ani cum ne este mai bine. Când am încercat la distanță, asta se întâmpla la începutul relației, am plecat 4 luni în Indonezia. Visul meu era să devin model internațional. Am ajuns acolo și, deși cariera mea era pe culmile succesului și câștigam mulți bani, nu puteam să stau departe de Ogi”, a continuat.

„Relația noastră era pe punctul de a se termina, scânteia aia parcă dispărea din ce în ce mai mult și am zis că trebuie să fac ceva. Am zis să găsesc o locație mai aproape și am mers în Turcia. (…) Deja, până să ajung acolo, eram propusă pentru niște job-uri foarte mari. (…) Nu cred că au trecut 7 ore după ce am ajuns și l-am sunat pe tata plângând să-mi ia bilet de avion să vin acasă”, a mai spus.

„Nu puteam să stau fără Ogi, așa că m-am întors și nu am mai plecat niciodată cu modellingul. Asta am sacrificat eu pentru relația noastră. Eu am avut de ales, fie să am relația cu el, fie să ne despărțim și să-mi continui visul”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter