Larisa Udilă, recuperare dificilă după operația de cezariană. „Simt o durere destul de puternică”

De Unica.ro, pe

Larisa Udilă și soțul ei, jucătorul de fotbal Alexandru Ogică, au devenit părinți pentru prima oară pe 11 august 2021. Modelul a dat naștere unui fiu, Milan, prin cezariană. „A venit Milan! Din păcate nu am reușit natural”, a scris modelul în mediul online, după naștere.

Larisa Udilă, recuperare dificilă după operația de cezariană. „Simt o durere destul de puternică”

Invitată în platoul Antena Stars, Larisa a povestit cât de dificilă este pentru ea recuperarea după cezariană. „Operația de cezariană nu este una atât simplă. Recuperarea în sine este complicată. Copilul meu nu este un copil ușor și de fiecare dată când îl țin în brațe simt o durere destul de puternică, de parcă mi se desprinde operația de cezariană.

Deocamdată este destul de mare (n.r. – cicatricea). Eu cred și am înțeles că se va vindeca cu timpul și se va restrânge. Eu nu vedeam cezariana ca pe o opțiune. Am mers la spital liniștită, neștiind ce mă așteaptă, ore întregi de durere, de travaliu. De la ora 5 dimineața până la 9 seara am încercat să nasc.

Citește și:

Cristina Ich, fotografie rară alături de Alex Pițurcă și de fiul lor, Noah

Lora își dorește să adopte. Care este motivul

Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului 2 „Bravo, ai stil!”, a dezvăluit sexul bebelușului ei

Nu m-au speriat durerile, dar medicul mi-a zis că va intra în curând în suferință copilul. Lui îi scăzuse pulsul. Atunci mi-am dat seama că nu este de stat”, a declarat Larisa. „Primele zile, pentru mine, au fost un pic traumatizante, de ce să vă mint? Mă simt foarte stângace în ceea ce fac, în acest moment.

Sunt sigură că Dumnezeu o să îmi dea putere să mă descurc din ce în ce mai bine, dar este stresul ăla să nu îl rănesc, să nu… nu știu. Am avut câteva zile în care nu am fost în stare de nimic. Mi se părea că și când respiră pățește ceva. Probabil mamele înțeleg și cele care sunt însărcinate vor înțelege”, mai declara Larisa în mediul online, la scurt timp de la naștere.

„Am decis împreună cu familia să facem cezariană. Copilul avea cordonul în jurul gâtului și medicul mi-a spus că avea șanse de 0, cu colul meu care e groaznic, care nu voia să se înmoaie, să se dilate, să nimic”, a completat atunci. Larisa și Alexandru formează un cuplu de 7 ani și s-au căsătorit în iunie 2021. „Oficial sunt Larisa Ogică”, a scris modelul pe Instagram atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter