Nunta la palat le-a purtat ghinion. Vedete care au divorţat după ceremonii fastuoase

De Geo Berciu, pe

Orice domnişoară visează la prinţul şi la castelul din poveste pentru ziua nunţii, iar unele dintre vedete şi-au împlinit visul. Cel puţin parţial, pentru că deşi au avut parte de o locaţie de vis pentru ceremonia nupţială, „prinţul” le-a dezamăgit şi, mai devreme sau mai târziu, au renunţat la el.

Tom Cruise şi Katie Holmes s-au căsătorit, în 2006, la Castelul Odescalchi, la circa 40 de kilometri distanţă de Roma.Cuplul a închiriat castelul contra sumei de 1,5 milioane de euro. Katie Holmes a purtat o rochie de mireasă, semnată de Giorgio Armani, care a creat şi buchetul miresei, în timp ce Tom Cruise a îmbrăcat un costum cusut manual şi o cămaşa de culoarea fildeşului croită din acelaşi material ca şi rochia miresei. Ceremonia a durat 15 minute şi s-a desfăşurat în rit scientologic, care presupune ca bărbatul să îi ofere soţiei „un pieptene şi o pisică”. Aceasta a fost dublată şi de o ceremonie civilă, în cadrul căreia Katie i-a oferit lui Tom un ceas Vacheron Constantin inscripţionat cu cuvintele „I Love You” ca dar de nuntă. La căderea noptii, castelul şi-a schimbat total imaginea: sute de torte au fost aprinse în dreptul fiecarui crenel şi de-a lungul zidului  exterior. Un foc de artificii a încheiat seara, iar celebrul cântăreţ, Andrea Bocelli, a făcut ca ziua nunţii celor doi să fie de neuitat. În 2012, cei doi au plecat pe drumuri separate.
Nunta la palat le-a purtat ghinion. Vedete care au divorţat după ceremonii fastuoase
În decembrie 2000, regizorul britanic Guy Ritchie s-a căsătorit cu Madonna la Castelul Skibo din Scoţia, nunta costând aproximativ 1.5 milioane de dolari. Cuplul a închiriat pentru acest eveniment întregul castel, asigurând paza acestuia cu 70 de bodyguarzi special aduşi pentru a-i feri de paparazzi. Ceremonia a început cu botezul copilului lor, Rocco, urmat de schimbul de jurăminte dintre părinţii micuţului. Rochia de mireasă a Madonnei a fost o creaţie Stella McCartney, iar în loc de voal, regina pop-ului a preferat o diademă cu un diamant din 1910, purtat în trecut de Prinţesa Grace de Monaco. Mirele şi micutul Rocco au purtat kilturi scoţiene MacIntosh, fiica lor Lourdes conducând ceremonia în picioarele goale. În 2008, Madonna şi Guy au decis să divorţeze.
Nunta la palat le-a purtat ghinion. Vedete care au divorţat după ceremonii fastuoase
Castelul Skibo a fost alegerea de nuntă şi pentru actriţa Ashley Judd atunci când mers la altar alături de pilotul de curse scoţian Dario Franchitti. Detaliile cu privire la petrecere au fost limitate, deşi printre invitaţi s-au numărat Edward Norton, Catherine Zeta-Jones sau Michael Douglas : Totuşi, s-a aflat că nuntaşii au consumat o sută de sticle din cea mai scumpă şampanie, mireasa a purtat o fabuloasă rochie Armani, iar mirele a îmbrăcat tradiţionala fustanelă. După 11 ani, cei doi  au pus capăt căsniciei.
Nunta la palat le-a purtat ghinion. Vedete care au divorţat după ceremonii fastuoase

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter