Mădălina Ghenea, superbă la nunta fratelui ei. Îţi place rochia?

De Unica.ro, pe

Mădălina Ghenea a fost o apariţie de vis la nunta fratelui ei, care a avut loc în weekend, la Slatina. Nu-i aşa că rochia e superbă?
Pentru nunta fratelui ei, Alin, Mădălina Ghenea a ales o frumoasă rochie verde smarald, o creaţie vaporoasă semnată Maria Lucia Hohan. Cu o coafură naturală şi un zâmbet larg pe chip, Mădălina a atras toate privirile, deşi a spus că nu vrea să-i eclipseze pe tinerii căsătoriţi.
Acesta a fost şi motivul pentru care iubitul ei, Gerard Butler, a lipsit de la nuntă, deşi zvonurile spuneau că el îşi va face apariţia până la urmă. După spusele Mădălinei, actorul ar fi vrut să fie prezent, dar era conştient că va deveni personajul principal, stricând ziua lui Alin şi a soţiei sale.
Nunta a avut loc într-un cort alb imens montat pe un deal din Slatina, meniul a fost unul simplu, românesc, iar cei peste 200 de invitaţi s-au distrat şi au dansat toată noaptea. Mireasa a fost foarte frumoasă într-o rochie semnată de aceeaşi Maria Lucia Hohan, având şi o coafură simplă, o împletitură pe o parte.
Familia a angajat o firmă de pază pentru a asigura securitatea la eveniment, iar Mădălina Ghenea a avut un bodyguard numai pentru ea.
madalina ghenea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter