Vedete trecute bine de prima tinereţe, care au mers în faţa altarului

De Geo Berciu, pe

Când spui nuntă, te gândeşti la domnişoare diafane şi la miri chipeşi, nu la bunicuţe şi la bătrânei. Totuşi, cu atât mai de admirat sunt persoanele care au avut curajul să meargă în faţa altarului la o vârstă înaintată.

Una dintre cele mai mediatizate nunţi ale planetei a fost cea a ducesei de Alba. Bătrânica în vârsta de 85 de ani, care a dansat flamenco în picioarele goale nu are cum să nu-ţi fi adus un zâmbet pe faţă pentru curajul de a fi altfel. Căsătoria cu un funcţionar mai tânăr cu 25 de ani nu a fost pe placul familiei, care l-a acuzat pe acesta că ar fi un vânător de avere, însă reprezentanta casei de Alba a rezulvat acestă problemă: şi-a împărţit milioanele. „Trăiască ducesa!”, a strigat mulţimea entuziastă în momentul în care ducesa a aruncat, de trei ori chiar, buchetul de mireasă, de culoare roz pal, asortat cu rochia sa cu volane şi dantele, semnată de casa de modă spaniolă Victorio & Lucchino.
Vedete trecute bine de prima tinereţe, care au mers în faţa altarului

Şi în România, nunta Israelei Vodovoz cu Liviu Arteni, în 2008, a dat multă apă la moară cârcotaşilor. Ba că mireasa este prea bătrână, ba că mirele este prea tânăr, ba că diferenţa de 30 de ani este prea mare… Fără să asculte de gura lumii, fosta balerină a păşit mândră în faţa altarului, însă, în cele din urmă, Israela a ajuns la spital. Un petrecăreţ abţiguit bine a încercat să fure mireasa, s-a împiedicat şi a căzut peste ea, rupându-i şoldul. Urmarea? Proaspăta căsătorită şi-a petrecut luna de miere în scaun cu rotile.
Vedete trecute bine de prima tinereţe, care au mers în faţa altarului

Nunta care a scris şi ea istorie a fost cea dintre prinţul Charles şi Camilla Parker-Bowles. Cei doi s-au cunoscut în 1970, în timpul unui meci de polo şi de atunci cei doi au păstrat legătura chiar adcă earu căsătoriţi. Divorţul de prinţesa Diana, apoi moartea acesteia, l-a convins pe Charles că vrea să-şi petreacă viaţa alături de marea lui iubire. Trecând peste toate piedicile, cei doi s-au căsătorit pe 9 aprilie 2005, după mai mulţi ani de aşteptare, în care Camilla a fost acceptată treptat. Totuşi, regina nu a fost prezentă la oficializarea legăturii, care a avut loc la primăria din Windsor, precum orice om obişnuit.
Vedete trecute bine de prima tinereţe, care au mers în faţa altarului
(Sursa foto: Hepta, Northfoto)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter