„Nu sunt bisexual, sunt…”. Ce a recunoscut Emil Rengle la câțiva ani de când a câștigat Românii au talent

La câțiva ani de când și-a recunoscut orientarea sexuală, dansatorul și coregraful Emil Rengle (31 ani) continuă să fie asumat și să aleagă să trăiască liber. Nu a vorbit niciodată despre viața personală, iar motivul a fost lipsa de curaj din partea celuilalt.

Invitat la Podcastul lui Damian Drăghici, Emil Rengle, câștigătorul celui de-al optulea sezon al emisiunii „Românii au talent”, a vorbit deschis despre relații și oameni. În 2018, le mărturisea fanilor într-un vlog pe canalul de YouTube că este bisexual și că motivul pentru care a ținut ascuns secretul era teama față de reacțiile celor din jur. La mai bine de trei ani de atunci, artistul povestește că este ceea ce vrea să fie: „nu sunt bisexual, sunt liber”: „adevărul e că toți suntem frați și surori, că toți suntem unul și același și că toți putem să fim ce vrem să fim. Am fost și cu femei, și cu bărbați, nu aș schimba asta”, a afirmat în podcast. 

Emil Rengle nu a vorbit niciodată despre viața personală, mai ales că a avut parte de parteneri de sex masculin neasumați: „atunci când voi fi cu sufletul meu pereche, va ști o lume întreagă”.

În ultima relație, care s-a terminat acum doi ani, artistul spune că el este cel care a părăsit: „de obicei, când părăsești, ești făcut cel vinovat. M-am întrebat pe cine aleg? Pe partenerul meu care trăiește în frică sau pe mine?”, a fost discuția între Rengle și Damian Drăghici.

Primul dansator care a câștigat Românii au talent

În 2018, Rengle a fost primul dansator din istoria emisiunii „Românii au talent” care a câștigat marele premiu, dar și unul de originalitate, pe care a decis să-l doneze. Mai mult decât atât, este solist, regizor și compozitor. În calitate de coregraf, a colaborat cu nume mari din industria muzicală, cum ar fi Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, DJ Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina, Alexandra Stan, Inna și regretata artistă Anca Pop. Pe canalul de YouTube, clipurile sale au ajuns la peste 80 de milioane de vizualizări.

Emil Rengle a fost un copil plin de energie și a început să danseze de la șapte ani. Prin dans și-a dat seama că se poate exprima: „îmi plăcea să mă îmbrac colorat, să ies în evidență. În Oradea de unde sunt eu, nu era neapărat un lucru obișnuit. Nu s-a oprit din dans, am știut că e medicina mea”, a mai continuat el la Podcastul lui Damian Drăghici.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter