Nicoleta Nucă, despre atacurile de panică și anxietate: „Cu acest gen de emoții se confruntă mult mai multă lume decât credem”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 10 august 2021, 11:34

Nicoleta Nucă este una dintre artistele care a mărturisit sincer că a apelat la ajutorul unui psihoterapeut pentru a reuși să-și gestioneze atacurile de panică și anxietatea.

Nicoleta Nucă a recunoscut faptul că a apelat la un psihoterapeut

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Nicoleta Nucă și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și le-a mărturisit că a apelat la psihoterapie atunci când s-a confruntat cu atacuri de panică și anxietate.

Da (nr. a fost la psihoterapeut). Să faci psihoterapie nu este o rușine. Este un act de curaj, dar, mai ales, de iubire față de sine, să-ți recunoști că ai nevoie de ajutor și să-l ceri.

Terapia nu-ți oferă soluții la toate problemele tale ”pe tavă”, iar psihoterapeutul nu-ți zice ce alegeri să faci în viață, dar te ajută să te cunoști mai bine, să îți înveți punctele slabe și atuurile și să știi cum să le pui în practică în viața de zi cu zi, cum să faci față emoțiilor copleșitoare, atacurilor de panică, anxietății, etc.

Cu acest gen de emoții se confruntă mult mai multă lume decât credem, iar ”ajutorul” atunci când nu ne descurcăm ar trebui normalizat, a spus Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă și Alex Ursache s-au logodit

Vedeta și iubitul ei, Alex Ursache, s-au logodit recent, după aproape patru ani de relație. Momentul special a avut loc în timpul vacanței în Istanbul, Turcia.

Nicoleta Nucă a publicat mai multe imagini cu inelul de logodnă, iar în dreptul lor a scris: „Am spus Da. Te iubesc @alexursache”.

Artista le-a mărturisit fanilor săi ce contează cel mai mult pentru ea atunci când vine vorba de relația de cuplu.

Iubirea, înțelegerea, încrederea, siguranța, respectul, viziunile comune… asta e tot ce contează într-o relație! Cifrele sunt doar… cifre!

De asemenea, aceasta le-a dezvăluit urmăritorilor săi că momentan nu-și dorește să devină mamă.

Nicoleta Nucă, despre atacurile de panică și anxietate: „Cu acest gen de emoții se confruntă mult mai multă lume decât credem”

Citește și: Mihaela Rădulescu regretă divorțul de Elan Schwartzenberg. „Recunosc”

Fotografie rară cu Victor Slav și cu iubita lui, Selina. „Nu am vrut să ieșim în evidență”

Dieta cu care Cristina Șișcanu a slăbit 20 de kilograme

Antonia și Alex Velea au răspuns acuzațiilor de hărțuire făcute la adresa lor

Ce spunea artista despre relația cu iubitul ei

În urmă cu câțiva ani, Nicoleta Nucă mărturisea că simte pentru Alex Ursache ce nu a simțit niciodată.

Cred că acum, la 24 de ani, trăiesc prima dragoste. Până acum doar credeam că iubesc. Am stat și am analizat. Cred că în relațiile anterioare a fost atașament, a fost atracție, a fost obișnuință, dar nu a fost iubire. Simt acum ceva ce nu am mai simțit niciodată. Deci, asta este dragostea!”

Întrebată ce nu i-ar putea ierta niciodată iubitului, Nicoleta Nucă nu a stat mult pe gânduri și a dat răspunsul.

Trădarea și minciuna. Mă înnebunesc și nu le-aș putea ierta. Dacă este vorba de o minciună mică în scopul de a evita o dezamăgire mai mare, atunci poate fi trecută cu vederea, dar dacă minciuna are la bază o tradare, atunci nu iert.


Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter