INNA, Irina Rimes și Nicoleta Nucă, împreună pentru copiii cu boli incurabile

De Mădălina Manole, pe

NNA, Irina Rimes și Nicoleta Nucă vor concerta pe scena Sălii Palatului marți, 16 aprilie, în cadrul showului Stars4Dreams pentru a veni în sprijinul fundației CID pentru copiii cu boli incurabile.

Evenimentul marchează o nouă ediție din campania Jeans4Dreams în care sunt implicate prin donații și prezență personalități din muzică și sport: „Orice copil trebuie să aiba acces la educație, la servicii de sănătate, să fie iubit și fericit. Voi cânta pe 16 aprilie alături de colegele mele Irina Rimes și Nicoleta Nucă pentru visurile unor copii care au nevoie de noi”, – a declarat INNA.

Vedetele au donat câte o pereche de blugi pentru susținerea cauzei, iar în cadrul evenimentului de la Sala Palatului va fi organizată o Aleea Blugilor Celebri, unde aceștia vor fi expuși: “Susțin campania Jeans4Dreams și m-am alăturat pentru că POT și vreau să fiu in continuare alături de acești copii, să fac ce-mi este cu putința. Dacă și tu POȚI, atunci fă un pas către ei! Te așteptăm pe 16 Aprilie la Sala Palatului”, – a spus Irina Rimes.

În sprijinul copiilor de la Fundația CID și-au anunțat până acum susținerea personalități importante precum Simona Halep, Cristina Vărzaru, Cristian Chivu, Ivan Patzaichin, Marcel Iureș, Ștefan Bănică Jr. sau Dumitru Prunariu. Ei s-au alăturat campaniei caritabile Jeans4Dreams, care susține eforturile Fundației CID și contribuie la împlinirea visurilor pe care le au micuții îngrijiți de angajații și voluntarii fundației: „Am decis să iau parte la Stars 4 Dreams, pentru ca îmi doresc sa fiu alături de acești copii și consider că prin ajutorul nostru, putem să le facem viața mai frumoasa!”, – a adăugat Nicoleta Nucă.

Stars4Dreams înseamnă, de asemenea, împlinirea a 30 de ani de CID (Children in Distress, fundație care a luat naștere în  Marea Britanie) în România, demonstrând astfel succesul absolut al optimismului și al speranței. Toți banii din donații vor ajunge la Fundația Copii în Dificultate.

Fundația Copii în Dificultate îngrijește peste 100 de copii care suferă de boli incurabile sau în fază terminală, sunt infectați cu HIV/SIDA, au tulburări din spectrul autist sau sunt abandonați. Acești copii au nevoie de îngrijiri speciale, articole de hrană și de igienă personală (inclusiv scutece), servicii medicale, de recuperare, de asistență socială etc. Pentru fiecare copil, costul lunar al acestor servicii și consumabile este de 7.819 lei. Evenimentul care va avea loc în data de 16 aprilie, la Sala Palatului, își propune să contribuie la sensibilizarea publicului pentru cauza acestor copii și la strângerea de fonduri pentru îngrijirea lor, pentru a le oferi, la propriu, ZILE.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter