Naomi Campbell va primi titlul de Fashion Icon din partea British Fashion Awards

De Oana Savin, pe
Supermodelul Naomi Campbell, în vârstă de 49 de ani, va primi titlul de „Fashion Icon” în cadrul galei British Fashion Awards din acest an.

Această distincție recunoaște „contribuția incredibilă la industria modei”, „cariera de model de renume internațional” și „activitatea filantropică” a vedetei, potrivit Vogue.

Nu ne-am putea gândi la cineva mai meritoriu decât faimoasa londoneză Naomi Campbell”, a declarat Caroline Rush, directoarea British Fashion Council, un organism care promovează moda britanică, în cadrul unui eveniment desfăşurat luni seară la Ritz, în Londra.

Naomi simbolizează emanciparea femeilor, activismul şi strălucirea, iar vocea ei are un impact extraordinar”, a precizat aceasta.

Campbell s-a declarat „emoționată” de primirea acestei distincții. Starul a amintit de originile sale londonoze și a subliniat faptul că, din cauza carierei sale internaționale, „oamenii uită uneori că sunt din Brixton, că sunt o fată din sudul Londrei”.

De asemenea, Naomi a anunțat că asociația sa, „Fashion for Relief”, înființată în anul 2005, va organiza un spectacol de modă caritabil, la Londra, în luna septembrie, în timpul Fashion Week.

Naomi Campbell este un supermodel, actriță, cântăreață și autoare britanică. Prima apariție publică a fost la vârsta de șapte ani, apărând în videoclipul Is This Love? al lui Bob Marley. Împreună cu Christy Turlington și Linda Evangelista a format un trio de supermodele, cunoscute ca „Trinity”, iar apoi prin extindere, împreună cu Cindy Crawford, Claudia Schiffer și Kate Moss, au fost numite colectiv „Big Six”.

În august 1988 a apărut pe coperta revistei Vogue, fiind primul model de culoare care a apărut pe coperta acestei reviste.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter