Cum se îmbracă Naomi Campbell în plină criză cu coronavirus

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 20 mai 2020, 13:33

Îngrijorarea de infectare cu noul coronavirus devine tot mai acută în rândul oamenilor de pretutindeni, iar vedetele nu fac nici ele excepţie şi iau măsuri preventive împotriva infecţiei cu 2019-nCoV.

Celebrul modelul internaţional Naomi Campbell, cunoscută pentru „războiul” declarat microbilor, a fost surprinsă în aeroportul din Los Angeles, purtând un costum de protecţie sub un poncho elegant. Vedeta era „dotată” și cu o mască N95, în ton cu „estetica” dictată de coronavirus, potrivit Mediafax.

În vârstă de 49 de ani, Campbell nu a uitat să îşi protejeze nici mâinile, alegând să poarte o pereche de mănuşi roz, din latex.

„Nu mă interesează ce spun oamenii. Este sănătatea mea în joc şi voi lua toate măsurile pe care le consider necesare. Oriunde te-ai afla, cu atât mai mult într-un avion, oamenii tuşesc şi strănută. Având în vedere cât de mult călătoresc, m-aş expune la riscuri însemnate dacă nu aş avea grijă să îmi respect rutina”, a spus modelul.

Vezi costumația vedetei în galeria foto de mai sus.

Campbell a declarat ca adoră să călătorească și face acest lucru cât de des poate. Vedeta a detaliat care sunt etapele de la care nu se abate atunci când porneşte la drum într-un videoclip postat pe YouTube:

sursa foto – facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter