Naomi Campbell, discriminată în Franța

De Oana Savin, pe
Naomi Campbell a dezvăluit că a fost discriminată în Franța, din cauza culorii pielii sale. Supermodelul în vârstă de 49 de ani a povestit revoltătorul incident în cadrul unui interviu pentru Paris Match.

Campbell a mărturisit că a încercat, împreună cu un prieten, să participe la o petrecere ce avea loc la un hotel din sudul Franței, însă angajații i-au interzis intrarea, cu toate că avea invitație.

Recent am fost într-un oraș din sudul Franței, când am fost invitată să particip la un eveniment ce se desfășura într-un hotel pe care nu îl voi numi. Nu au vrut să ne lase, pe mine și prietenul meu să intrăm, din cauza culorii pielii mele”, a povestit modelul.

Naomi a afirmat că a fost surprinsă de această situație, luând în considerare faptul că altor persoane le s-a permis intrarea la eveniment, în timp ce ea aștepta în hol.

Bărbatul de la intrare a pretins că locul este plin, dar lăsa alți oameni să intre”, a dezvăluit vedeta.

Pentru aceste momente revoltătoare voi continua să vorbesc și să mă fac auzită”, a subliniat Naomi Campbell.

Dornică să schimbe atitudinile față de minoritățile etnice, supermodelul britanic a continuat: „Cuvântul ”diversitate” se află peste tot astăzi dar nu exista la începuturile carierei mele. Întotdeauna mi-am dorit ca oamenii să fie tratați egali”.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter