Nadia Comăneci, apariție surprinzătoare pe covorul roșu al Globurilor de Aur

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 07 ianuarie 2019, 12:28
Nadia Comăneci și-a făcut apariția pe covorul roșu al Globurilor de Aur, alături de mari vedetele ale cinematografiei. Fosta gimnastă a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii de le eveniment.

Nadia s-a fotografiat alături de nume mari de la Hollywood precum Daniel Craig și Antonio Banderas.

Melissa McCarthy şi Richard Gere sunt alţi actori celebri cu care Nadia Comăneci şi soţul ei, Bart Conner, s-au întâlnit la festivitatea de la Los Angeles.

Se pare că românca este foarte cunoscută printre starurile cinematografiei americane întrucât multe vedete, printre care și actrița Glenn Close au părut încântate să o vadă.

Gala Globurilor de Aur, organizată de Asociaţia presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association), a dat startul noului sezon al marilor premii din cetatea filmului americană, care va culmina cu decernarea Oscarurilor, pe 24 februarie.

Filmele biografice „Green Book” şi „Bohemian Rhapsody” şi drama „Roma” au fost marile câştigătoare la cea de-a 76-a ediţie a galei Globurilor de Aur, care a avut loc, duminică seară, la Los Angeles, şi la care „The Americans” şi „The Kominsky Method” au fost desemnate cele mai bune seriale.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter