A murit unul dintre membrii trupei Nick Cave & The Bad Seeds

De Oana Dinu, pe
Pianistul uneia dintre cele mai populare trupe australiene, Nick Cave & The Bad Seeds, s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani. Ce mesaj au transmis colegii lui.

Muzicianul Conway Savage, membru al The Bad Seeds în jur de 30 de ani, a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier în 2017, potrivit The Guardian.

„Iubitul nostru Conway a murit duminică seară. Membru al Bad Seeds de aproximativ trei decenii, irascibil, amuzant, sentimental, blând, onest şi unic – a fost toate aceste lucruri şi, literalmente, <>” și-au început membrii trupei mesajul prin care au anunțat decesul lui Savage.

Conway Savage

„Într-o noapte de beţie, la patru dimineaţa, în barul unui hotel din Koln, Conway s-a aşezat la pian şi ne-a cântat <>, în stilul lui dulce, melancolic, şi a oprit lumea pentru un moment. Nu a fost niciun ochi uscat în încăpere. Rămas bun, Conway, nu este niciun ochi uscat în încăpere” au încheiat ei.

Savage s-a alăturat trupei lui Nick Cave în 1990 și și-a adus aportul la mai multe albume ale trupei. Ultimele înregistrări alături de colegii săi au fost în 2013, pentru albumul „Push the Sky Away”.

Nick Cave & The Bad Seeds au concertat pentru prima oară în fața publicului din România anul acesta, în cadrul unui festival de muzică.

Citește și: 

Un cântăreț celebru a făcut declarații uimitoare: „M-am întâlnit față în față cu Dumnezeu”

Mădălina Ghenea, aparție încântătoare la Festivalul de Film de la Veneția

Sursă foto: Facebook / Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter