Mugur Mihăescu și familia lui, infectați cu Omicron. „Toți sunt vaccinați”

De Unica.ro, pe

Mugur Mihăescu (54 de ani), soția lui, Rodica (52 de ani), și fiica lor, Ivona (22 de ani), sunt infectați cu Omicron. Și fratele actorului a contractat boala.

Mugur Mihăescu și familia lui, infectați cu Omicron. „Toți sunt vaccinați”

„Am un guturai din ăsta. Nevastă-mea tocmai a făcut Omicron, fiica mea tocmai a făcut, fratele meu tocmai a făcut. Toți sunt vaccinați. Da, eu acum am Omicron. E un guturai. Stau în casă, că nu ies afară de nebun”, a declarat Mugur Mihăescu, pentru România TV.

„Am fost pe rând toți vaccinați. Eu sunt vaccinat, cu toată familia mea. Pe toți prietenii mei vaccinați i-a lovit Omicron, e un guturai. Nimeni nu mai intră în spital”, a mai spus Mugur Mihăescu, pentru sursa citată.

Pandemia de coronavirus a afectat afacerile actorului. După retragerea de pe micul ecran, Mugur Mihăescu a deschis mai multe localuri în București.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ivona, fiica lui Mugur Mihăescu, mai frumoasă pe zi ce trece

Cum a început relația dintre românca Iasmina Hill și administratorul Statuii Libertății

Mugur Mihăescu, noi dezvăluiri despre viața de cuplu. „Omul e supus greșelii”

„În pandemie, eu personal, Mugur, nu am pierdut. Firma, da, a pierdut. Firma este a mea, dar e persoană juridică. Trebuie să ne dezobișnuim de obiceiul de a zice dacă pică patronul, pică firma. Un business corect îl dezvolți astfel încât persoana aia juridică să trăiască și fără tine, după ce crapi tu sau dacă ție ți se întâmplă ceva”, a explicat Mugur Mihăescu.

Deși, din cauza pandemiei, a traversat o perioadă dificilă din punct de vedere profesional, actorul a avut bani puși deoparte, bani care l-au ajutat să-și pună afacerile din nou pe picioare.

„Nu ne-am făcut un scop din bani. Cum îi făceam, îi și cheltuiam. Îi luăm cu noi în mormânt?! Mi-am făcut visurile la 30 și ceva de ani, cu mașini, cu case. Sfătuiesc pe toată lumea, trăiți-vă viața, rămâneți cu amintirile! Ne-am gândit și la zile negre, am pus ceva deoparte. Am câștigat cât am și dăruit. Advertising-ul a generat zeci de milioane de euro. De ce să fii sărac?! Puteam să plec să stau ca pașa în toate țările, dar am rămas aici. M-a bătut gândul de o mie de ori, dar n-am putut face pasul ăsta să plec, să trăiesc în altă țară”, mai declara Mugur Mihăescu anul trecut, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter