Motivul real pentru care Liviu Vârciu s-a împăcat cu Anda Călin, mama fetiței sale

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 26 martie 2019, 11:36
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au împăcat la aproape un an de zile de când și-au spus adio. Vestea a șocat pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât cei doi păreau că se îndreaptă spre altar și nicidecum în direcții diferite.

Liviu Vârciu și Anda Călin au împreună o fetiță, pe nume Anastasia, și chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații foarte bune de dragul micuței. Se pare că întocmai acest aspect, faptul că au rămas prieteni și niciodată nu s-au jignit în public și nu s-au denigrat, i-a făcut acum să-și mai acorde o șansă.

Motivul real pentru care Liviu Vârciu s-a împăcat cu Anda Călin, mama fetiței sale

Conform apropiaților, toată această perioadă de despărțire ar fi fost un test la care Liviu Vârciu ar fi supus-o pe mama fetiței sale, Anda Călin: ”Liviu este foarte gelos. Nu s-ar mai fi împăcat cu ea, dacă Anda ar fi avut pe altcineva între timp. Și chiar dacă ar fi făcut acest pas, i-ar fi reproșat tot timpul. Amândoi își iubesc însă foarte mult fetița și sunt atenți cu ea”, – a dezvăluit pentru Libertatea un apropiat de-al lui Liviu Vârciu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter