Monica Bîrlădeanu a vorbit despre începuturile carierei sale în televiziune

De Unica.ro, pe

În cadrul unui interviu oferit recent, Monica Bîrlădeanu (42 de ani) a dezvăluit cum a început cariera ei în televiziune. Originară din Iași, actrița nu a așteptat să împlinească 18 ani pentru a se angaja.

Monica Bîrlădeanu a vorbit despre începuturile carierei sale în televiziune

Așa că, deși era minoră, s-a angajat ca ospătar. „Am muncit de mică, la 16 ani eram ospătăriță la gară. Mi-am pus șosete în sutien, în loc de sâni, și l-am mințit pe patron că am 18 ani. A aflat după trei luni, când să mă plătească, că eram minoră. Dar deja câștigasem ceva din șpagă”, a povestit Monica.

Ulterior, Monica a făcut primii pași către TV. „Am dat prima dată o probă pentru rubrica Meteo, la Pro TV, și am picat. Mi-au zis că televiziunea nu e pentru mine că am gura strâmbă!

Atunci am primit un telefon de la Radu Moraru să dau o probă pentru o emisiune nouă la B1 TV, post care tocmai se lansa. Când am dat proba eram praf. Nu știu nici acum cum de m-au vrut!”, a mai spus actrița.

Urma să devină profesoară de religie, apoi a studiat Dreptul, iar acum este actriță

Fosta prezentatoare a emisiunii Ferma Vedetelor a povestit că, în adolescență, și-a dorit inițial să urmeze sfatul părinților și să devină profesoară de religie. Cu trecerea timpului, însă, a simțit că aceasta nu era vocația ei, iar, în urma divorțului părinților săi, a decis să facă Facultatea de Drept din Iaşi.

Monica Bârlădeanu și-a materializat visul de a lucra în TV în 2002, când a devenit prezentatoarea emisiunii La Strada, pe B1TV. Alături de Dan Tudor, în 2003, Monica prezenta show-ul Viața în direct.

Citește și:

Monica Bîrlădeanu s-a testat pentru COVID-19: „E ceva destul de destabilizant”

Alina Laufer, fotografie adorabilă cu gemenii ei: „Patru săptămâni de când i-am adus acasă”

Gabriela Prisăcariu, într-o ținută transparentă în platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”

Un an mai târziu, actrița a preluat show-ul estival Extravacanzza, apoi a plecat în Los Angeles pentru a urma cursuri de televiziune și de actorie. În 2018, actrița a prezentat reality-show-ul Ferma vedetelor, difuzat de Pro TV, iar acum joacă în serialul Vlad, difuzat de același post de televiziune.

Monica Bârlădeanu își dorește să devină mamă: „Trei îmi doresc”

„Îmi doresc [să devin mamă]. Îți dai seama. Trei [copii] îmi doresc. Eu provin dintr-o familie așa, am doi frați. Deci familia e mare”, a declarat Monica Bârlădeanu, în urmă cu ceva timp, pentru revista VIVA!.

Timp de aproape opt ani, Monica a format un cuplu cu regizorul Bobby Păunescu. În tot acest timp, actrița a jucat într-o mulțime de filme, în general sub pseudonimul artistic Monica Dean.

În 2012, cuplul s-a despărțit. „Dragi prieteni, deși suntem absolut hotărâți să lucrăm în continuare împreună așa cum am făcut-o și până acum, prietenii voștri, Monica și Bobby, nu mai formează, din păcate, un cuplu”, așa a sunat mesajul pe care amândoi l-au publicat atunci pe Facebook.

La scurt timp de la despărțire, Monica l-a cunoscut pe Barna Nemethi, regizor și fotograf. Din nefericire, relația nu a rezistat trecerii timpului. În 2016, Monica s-a aflat des în compania medicului Renert Gad.

Cei doi au fost fotografiați împreună de nenumărate ori, dar nici despre această relația nu s-a mai discutat ulterior. În prezent, Monica nu a dezvăluit dacă se află sau nu într-o relație.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter