Miley Cyrus, hărțuită de un fan: „Misiunea mea e să o las însărcinată”

De Oana Savin, pe
Miley Cyrus a fost hărțuită pe rețelele de socializare de un bărbat care susține că misiunea lui în viață este să o lase pe aceasta însărcinată.

David Rumsey (42 ani), un fan obsedat al artistei, i-a trimis acesteia o serie de mesaje pe Twitter în care spune „îmi cer scuze că te-am rănit”, lăsând să se înețeleagă că se cunosc.

Mai mult, bărbatul susține că poate să îi învie pe Tupac, Michael Jackson și Prince pentru a „petrece” alături de el și Miley.

Înaintea concertului din Las Vegas susținut de Cyrus, David i-a trimis cântăreței un mesaj în care îi spune că o așteaptă în camera lui de hotel și că abia așteaptă să o vadă. Acesta a insistant, afirmând că îi va da toți banii lui dacă vine la întâlnire.

De asemenea, Rumsey i-a trimis un mesaj pe rețeaua de socilizare în care îi spunea că știe că și ea îl iubește deoarece îi spune asta în cântecele ei.

În urma acestor mesaje, echipa de securitate a lui Miley Cyrus a fost anunțată să fie cu ochii după el în timpul concertului.

Miley Cyrus, hărțuită de un fan: „Misiunea mea e să o las însărcinată”

Potrivit The Mirror, odată prins de bodyguarzi, bărbatul a strigat în gura mare: „Misiunea mea în această viață este să o las pe Miley însărcinată”.

Miley Cyrus a anunțat, în urmă cu o lună că divorțează de soțul ei, actorul Liam Hemsworth, după un mariaj de opt luni. După aceea, artista a fost văzută în compania lui Kaitlynn Carter, cu care a format un cuplu timp de câteva săptămâni. De curând, cele două au anunțat că s-au despărțit.

Fanul înfocat a fost plasat în custodia poliției.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter