Mihai Petre vorbește pentru prima dată despre viața sa sexuală

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 02 august 2021, 17:19
Mihai Petre si Elwira Duda formează un cuplu, atât în viața reală, cât și pe scenă, de aproape 18 ani. Se păstrează departe de scandaluri, se iubesc ca-n prima zi, se simt împliniți, însă recunosc că nu a fost o dragoste la prima vedere, ci a fost o dragoste matură și îndelung analizată.

Mihai Petre, care va împlini în curând 39 de ani, și Elwira Duda, 36 de ani, de origine poloneză, au împreună o fetiță în vârstă de 5 ani, pe nume Catinca.

Mihai petre si familia, elwira duda, sotia sa si catinca, fiica sa

Celebrul dansator a povestit că ceea ce l-a legat foarte mult de Elwira Duda a fost întocmai caracterul său moral și faptul că a descoperit că împărțeau principii de viață comune și puneau preț pe aceleași lucruri în viață. S-au îndrăgostit pe ringul de dans, unde au descoperit că există o chimie puternică între ei, însă au ajuns la altar abia după 8 ani.

Mihai Petre, elwira duda si catinca

Cei doi au fost invitați în emisiunea Love is Fun de pe pagina de Facebook A List Magazine și, cu toate că nu le stă în fire, au vorbit despre viața sexuală și experiențele pe care le-au trăit la acest capitol. Întrebați despre cel mai neobișnuit loc în care au făcut dragoste, Mihai Petre a dezvăluit: „Eram undeva în natură și erau foarte mulți țânțari, iar partea inferioară a corpului meu, picioarele, au avut de suferit grav. Nu sunt masochist, dar înțepăturile le-am simțit ulterior. Pe spate nu aveam nimic, eram protejat de haine, dar gata, nu povestesc mai mult.”

Mihai petre si sotia sa, elwira duda

Mihai și Elwira trăiesc viața în pași de dans, dar lasă deoparte ritmul atunci când este vorba de sex: „Sexul este ca un dans, poate cel mai frumos dans. Nu facem dragoste pe muzică, dar mie îmi place să se înțeleagă muzica și dansul din mișcările mele. Nu îmi place să urmez ritmul vreunei melodii, ci să-l creez eu. Pentru noi, dansul nu mai este parte din preludiu pentru că a devenit prea profesional, dar nici jucarii sexuale nu folosim.” – a dezvăluit Mihai Petre.

Mihai Petre in pat cu sotia sa, elwira duda

Mihai Petre a recunoscut, de asemenea, că și-a început viața sexuală târziu, la aproape 17 ani, dar și că cea mai bună parteneră de dans, care să nu fie profesionistă, este Andreea Esca: „Am rupt podelele cu Andreea Esca. De fiecare dată când ne întâlnim este o plăcere să dansez cu ea.”

Mihai petre si elwira duda

Citește și – Sex sau sport? Nu o să crezi cât de sincer a răspuns Andreea Esca

Citește și – Cât de greu l-a cucerit Andreea Esca pe soțul său. Iată la ce tertipuri a apelat

Sursă foto: facebook, viva.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter