Mihai Petre a devenit tătic pentru a doua oară

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 31 august 2018, 16:58
Mihai Petre a devenit tătic pentru a doua oară. Coregraful și

juratul de la „Românii au talent”a dat marea veste pe conturile de socializare, acolo unde a publicat și prima imagine cu bebelușul și a dezvăluit ce nume va purta.

Mihai Petre și soția sa, Elwira, mai au împreună o fetiță pe nume Catinca, în vârstă de 6 ani, iar de azi aceasta va avea o surioară: „Te asiguri că una dintre cele mai puternice emoţii pe care le poţi trăi este să-ţi ţii copilul pentru prima oară în braţe” –  a scris Mihai Petre pe pagina sa de Facebook.

Mihai petre tata 1

Mihai Petre, în vârstă de 38 de ani, și Elwira Petre, 36 de ani, sunt un cuplu frumos, discret și foarte îndrăgit. Din această toamnă, Mihai Petre va reveni pe micile ecrane în juriul emisiunii Românii au talent, transmisă la Pro Tv.

Mihai petre tata

UPDATE: Mihai Petre a intrat în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță și a dezvăluit ce nume va purta fetița nou-născută:  „Sunt la maternitate. Am luat-o pe fiică-mea cea mare și pe maică-mea și venim în vizită la micuță. Ne-am gândit cum o să o cheme pe micuță. O va chema Ariana Ilinca. Ariana e de la Elwira și Ilinca de la mine. Ilinca e un nume care îmi sună foarte bine mie. Pe cealaltă fiică a mea o cheamă Catinca și nu știu de ce, dar numele astea îmi sunt dragi mie. Îmi sună bine.”

Citește și – Cum se înțeleg, de fapt, Alex Velea și Simona Gherghe

Citește și – Liviu Vârciu, declarație categorică despre căsătorie: „Nu îmi mai doresc iubire, nu îmi mai doresc nunți”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter