Mihai Bobonete, apostrofat de internauți pentru atitudinea avută față de numărul unui concurent de la „Românii au talent”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 februarie 2022, 19:17

Mihai Bobonete a fost aspru criticat în mediul online pentru comportamentul său față de unul dintre concurenții de la “Românii au talent” 2022.

În cea mai recentă ediție show-ului de la Pro TV, Alexandru Pârgaru a încercat să facă o demnonstrație de purificare spirituală și l-a ales drept “complice” la numărul său pe Bobonete. Juratul a fost surprins de modul în care s-a desfășurat numărul lui Pârgaru și, în stilul său caracteristic, a făcut haz de demonstrația mult prea serioasă pentru o emsiune de divertisment așa cum este “Românii au talent”.

Alexandru Pârgaru este cunoscut în mediul online drept “Alexandru gură de aur” pentru discursurile sale filosofice și pline de spiritualitate. Fanii lui Pârgaru l-au taxat pe Bobonete pe rețelele de socializare pentru atitudinea pe care a avut-o față de acest concurent.

„Ai grijă ce zici, că suntem la televizor. Să nu mă pui să zic ceva să mă dea afară de la Pro TV…” – i-a zis Bobonete lui Pârgaru în timpul numărului.

Iar acesta s-a simțit ofensat și a vrut să cheme o altă persoană cu care să-și termine numărul – „Chem pe altcineva. Nu pot să fac așa ceva cu dumneavoastră!”

Internauții și-au spus apoi părerea despre cele petrecute în acel moment:

Indiferent cum ar fi un concurent nu trebuie luat la mișto.

Musca este un element care nu aduce nici o atribută pozitivă planetei spre deosebire de albină care produce miere produce propolis etc.

Mie mi s-a parut destul de ciudat momentul!

Nu vă bateți joc, acest băiat are credință în Dumnezeu.👏👏👏

Ați primit oameni umili in emisiune ca sa își bată joc “ vedetele României “ de el , alias Bobonete… rusine….

@mihai.bobonete pe profilul vostru de Instagram e scris “om bun”. Să știți ca nu sunteți deloc, un “om bun” nu poate să facă așa ceva pe lumea aceasta, să vă fie rușine, v-ați bătut joc de un om cu un suflet de aur. Penibil din toate punctele de vedere, și mai penibil publicul din spate că râdea depsre “glumele” voastre de 2 lei.

Citeşte şi: Băiețelul lui Cătălin Moroșanu s-a născut prematur. Primele poze cu copilașul

Citeşte şi: De ce l-au dus părinții pe Emil Rengle la psiholog în copilărie: „Aveam 6-7 ani…”

Citeşte şi: Viorel Lis, la spital din cauza unui accident casnic. Ce a pățit fostul edil al Capitalei

Citeşte şi: Cum și-a surprins Alin Oprea iubita de Ziua Îndrăgostiților

Au fost, de asemenea, și internauți care i-au luat partea lui Mihai Bobonete și au apreciat intenția lui de a da o notă umoristică numărului lui Pârgaru:

Mulți dau vină pe Bobonete, părerea mea este că dacă au văzut cum este ca personaj nu ar fi trebuit să fie lăsat în emisiune și după să își bată lumea joc de el.

Aceasta este emisiune de divertisment, să meargă la o emisiune despre sfinți, nu este luat în derâdere, dar Bobonete a încercat să interacționeze conform emisiunii. Poate producătorii trebuia să-l îndrume pe băiatul de 28 de ani la un alt program.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter