Mihai Bendeac, declarație emoționantă pentru George Ivașcu: „Îi sunt recunoscător pe viață”

De Unica.ro, pe
Mihai Bendeac a trecut prin clipe emoționante după ce, pe scena iUmor, a urcat actorul George Ivașcu. Juratul nu a știut în nicio clipă ce îl așteaptă, amintindu-și cu drag de prima întâlnire cu îndrăgitul actor.

Sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, juraţii iUmor vor avea parte de surprize de proporţii când pe scenă vor urca o mulţime de prieteni dragi, dar şi oameni pe care nu s-ar fi aşteptat vreodată să îi vadă în acest context şi care nu vor avea nicio reţinere în a face glume pe seama lor. La platou, surpriza a fost păstrată până în ultima clipă, astfel că juraţii habar nu au avut cine urma să intre pe scenă în ediţia specială de roast-uri, emoţiile fiind pe măsură!

Citește și: Irina Rimes, schimbare de look. Artista s-a tuns scurt

Printre invitaţii speciali ai ediţiei de roast iUmor se numără şi actorul George Ivaşcu, un om cu o deosebită însemnătate pentru Mihai Bendeac. Atunci când a fost anunţat pe scenă, colegii de juriu nu au putut să nu observe reacţia lui Mihai: „Am simţit cum se topeşte!”, a mărturisit Delia.

Vizibil emoţionat, Mihai a savurat momentul de roast şi imediat după, le-a făcut o mărturisire emoţionantă colegilor săi din juriu, dar şi celor prezenţi în sală.

E un om absolut minunat şi îi sunt recunoscător pe viaţă, lui şi domnului Gelu Colceag!”, pentru ca mai apoi să continue cu o poveste de la începuturile carierei lui.

La un moment dat, i-am zis mamei că o să mă fac actor şi ea, săraca, s-a dus la o casă de bilete de la un teatru, mai exact de la Teatrul de Comedie şi le-a spus: ”Am şi eu un băiat care vrea să se facă actor!”. Aşa am ajuns la teatru şi absolut uluitor este faptul că prima întâlnire cu George Ivaşcu a avut loc la două săptămâni distanţă, în cabina în care eu stau, de ani de zile, la Teatrul de Comedie. Şi, culmea, în acest moment joc cu domn’ profesor în spectacolul „Revizorul”, unde stăm amândoi în cabina respectivă, ceea ce e absolut fascinant şi foarte emoţionant! M-a pregătit pentru teatru!”, a mai spus Bendeac.

Citește GRATUIT Unica de mai în format DIGITAL! 

În cea mai nouă ediţie iUmor dedicată roast-urilor vor urca pe scenă Ilona Brezoianu, Monica Davidescu, Anda Adam, Mira, Maria Buză, Marcel Pavel, Daniel Lazăr, George Ivaşcu, Şerban Pavlu sau Radu Herjeu (membru al Consiliul Naţional al Audiovizualului). Aceștia nu vor avea nicio reținere să-i ironizeze pe cei trei jurați, iar reacțiile lui Mihai Bendeac, Cheloo și Delia sunt de neprețuit.

Vezi în Galeria FOTO cum a decurs întâlnirea emoționantă dintre Mihai Bendeac și George Ivașcu.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter