Mihai Bendeac, atac de panică în platoul iUmor: „E cel mai rău lucru pe care îl puteți face!”

De Unica.ro, pe

În timpul filmărilor celei mai noi ediții iUmor, care urmează să se difuzeze sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, Mihai Bendeac (38 de ani) a solicitat ajutorul echipei medicale.

Mihai Bendeac, atac de panică în platoul iUmor: „E cel mai rău lucru pe care îl puteți face!”

Actorul a suferit un atac de panică din pricina unei situații inedite în care n-a mai fost pus până atunci. Asemeni lui Phil Connors în filmul „Ziua cârtiței”, blestemat să retrăiască aceeași zi pentru eternitate, jurații iUmor, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, au trăit pe pielea lor experiența protagonistului.

Obișnuit cu diversitatea momentelor din show, Mihai Bendeac a reacționat: „Este cel mai rău lucru pe care îl puteți face!”. Întregul moment, dar și reacțiile colegilor din juriu la „Ziua cârtiței” în cadrul iUmor, telespectatorii le vor putea urmări sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, în cea de-a patra ediție a celui mai nou sezon al show-ului.

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Legătura dintre prezentatoarea TV Lavinia Petrea și actorul Mihai Bendeac

Mihai Bendeac și Cătălin Măruță au îngropat securea războiului. Cum au fost fotografiați cei doi

Delia are o geantă mai scumpă decât mașina lui Cheloo

De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opțiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” și „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenții din fiecare ediție care au primit minimum doi de „DA” de la jurați, vor putea fi votați de către telespectatori cu ajutorul aplicației gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediției respective și terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câștigătorul fiecărei ediții, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicația „iUmor”, va fi anunțat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Foto: PR; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter