Mihai Bendeac a fotografiat-o pe ascuns pe Anda Adam: „Nu am făcut nimic”

De Oana Savin, pe
Mihai Bendeac pare să fie de-a dreptul cucerit pe o parte a corpului Andei Adam. Iar când aceasta a apărut pe scena iUmor, actorul a părut extaziat. 

Cu mai mult timp în urmă, Bendeac a afirmat că Anda are cele mai frumoase picioare din România, iar acum nu a mai putut să își ia ochii de la ele. Dar acesta nu s-a oprit aici. Bendeac a profitat de faptul că artista a aruncat un bilețel pe jos pentru a merge lângă ea și a-i fotografia, pe ascuns, picioarele.

Anda l-a surprins, spunând: „Mi-a făcut și o poză”.

”Nu e adevărat. Primisem un mesaj, vorbeam cu cineva”, a venit replica lui Mihai.

De-a dreptul savuroasă a fost discuția din culise, dintre reporter și Bendeac.

„Maestre, să vă zic ce ați făcut. V-ați dus cu telefonul lângă picioarele femeii și ați făcut poze picioarelor”, a spus reportera.

„Nu”, a negat actorul cu vehemență.

„În timp ce suav v-ați aplecat să luați un bilețel pe care era un număr de telefon al unui psiholog mai bun decât al dumneavoastră, maestre. Cî poate nu vă amintiți ce ați făcut”, a completat reportera.

„Eu momentan nu lucrez cu niciun psiholog și niciun psihiatru pentru că sunt bine așa cum sunt. Dar mi s-a părut drăguț din partea ei, m-a dus să iau acel număr de telefon și l-am luat și am revenit la masă”, a afirmat Bendeac.

Întrebat ce făcea cu telefonul în mână, el a răspuns: „S-a întâmplat exact în momentul acela să primesc o veste pe care o aștept de ceva timp”

Deși afirmațiile lui Bendeac păreau reale, reportera a reușit să îl deconspire: „Maestre, ceea ce nu știți dumneavoastră, marele om de cultură și artă, care-și desfășoară activitatea pe marile scene ale teatrului, este că la noi la televiziune există un ”DOM” – o cameră de sus care a văzut și în telefonul dumneavoastră”.

Expresia lui Bendeac s-a schimbat imediat când a auzit acest lucru.

„Joci la cacealma”, a sperat Bendeac.

„E foarte posibil să se fi întâmplat ceva. Din greșeală. Pentru că eu am plecat de acolo cu telefonul fiind pe WhatsApp…”, a spus atunci Mihai Bendeac, care refuza în continuare să spună adevărul.

Însă, el i-a arătat colegei, Delia, pozele pe care le-a făcut picioarelor Andei Adam.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter