Nimeni nu se aștepta la asta! Ce va face Mihaela Rădulescu la MasterChef

De Unica.ro, pe

MasterChef va reveni în această toamnă cu invitați surpriză, din categoria vedetelor. Printre ei se va număra și Mihaela Rădulescu, fosta jurată a show-ului Românii au talent și gazda de la Ferma.

MasterChef va reveni în toamnă timp de patru zile în fiecare săptămână, de luni până joi, după cum arată Pagina de Media. Mihaela Rădulescu va apărea în calitate de Guest Star, în mai multe ediții Masterchef. Mai mult, alte nume care au apărut în Ferma vor apărea ca invitați ai emisiunii de gătit, printre care Gianina Ilieș, Vali Bărbulescu, Cătălin Smărăndescu, Marius Crăciun și Remus Boroiu.

Noul format MasterChef nu va beneficia de prezentator, rol pe care îl avea înainte Răzvan Fodor. În plus, juriul este complet schimbat, de data aceasta fiind format din Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru (fost concurent al emisiunii) și Cosmin Tudoran, expertul în vinuri și fost membru al trupei Cassa Loco.

Emisiunea revine la ProTV pe 9 septembrie, odată cu începerea noului an școlar, după o pauză de doi ani. Nu va mai fi de la ora 20:30, ci de la 22:30 – o decizie care a fost pusă la îndoială de sceptici, din moment ce emisiunea este una din cele mai urmărite de pe post.

Sursa foto: Pagina de Media

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter