Mihaela Rădulescu îţi dezvăluie „Cum iubesc bărbaţii”

De Geo Berciu, pe

Chiar dacă în ultima perioadă Mihaela Rădulescu nu a mai apărut cu nici o producţie tv, vedeta nu a stat degeaba, ea lucrând de zor la o nouă carte.

Zilele trecute, Mihaela Rădulescu şi-a anunţat fanii că în mai puţin de două săptămâni va fi lansată pe piaţă o nouă carte, care poartă semnătura fostei prezentatoare tv. Ea a postat pe contul de facebook şi o imagine cu noul volum, încă necopertat, alături de următoarea explicaţie: „Cartea cea noua, a patra, e gata. Gata pentru voi. Mai trebuie să-i pună editura Polirom nişte coperţi şi la târgul de peste vreo 2 săptămâni… e a voastră. „Cum iubesc bărbaţii”.
Mihaela Rădulescu îţi dezvăluie "Cum iubesc bărbaţii"

Prima carte scrisă de Mihaela Rădulescu a avut lansare în anul 2007 şi se numea „Despre lucruri simple”. Având mare succes, „diva de la Monaco” şi-a continuat cariera scriitoricească şi, în 2009, a apărut cu o nouă carte, „Nişte răspunsuri”, care a devenit rapid un best-seller. În 2011, ea publica cel de-al treilea volum, „Întreabă-mă orice”, care a fost disponibil şi în format digital.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter