Mihaela Rădulescu pe coperta revistei VIVA! de martie

De Dana Musceleanu, pe

Se aude că se va întoarce pe ecran. Pregătește o nouă carte. Arată că și cum timpul nu ar avea legătură cu ea… Declară că nu mai are nevoie de adrenalină și că înțelepciunea vine odată cu vârstă.

Între două zboruri București-Monte Carlo, Mihaela Rădulescu și-a strecurat în agendă o ședința foto și un interviu pentru numărul de martie al revistei VIVA!.

Cu o siluetă impecabilă și un optimism debordant, Mihaela declară că se bucură pe deplin de gustul libertății, indiferent că se află în România sau în Monaco. „Am ajuns să spun ceva pentru care m-aș fi detestat acum câțiva ani – n-am proiecte, nu-mi mai fac planuri profesionale cuprinzătoare. Vreau să fac ce-mi place, să scriu, să fiu o mamă cât mai bună, să mai fac câte o emisiune, dacă simt cu adevărat că mi se potrivește…” declară senin Mihaela Rădulescu.

Se întoarce sau nu în televiziune, după cum circulă diverse zvonuri în ultima vreme? „Am primit o ofertă și de la Realitatea Tv și o cântăresc, ca și pe celelalte, prin prisma principalului criteriu – fiul meu și nevoia lui de mine.”, anunță vedeta care până la momentul realizării interviului încă nu semnase vreun contract cu nicio televiziune.

Despre viața de zi cu zi a Mihaelei Rădulescu, prioritățile ei, relația cu fiul său Ayan sau cu fostul soț, Elan Schwartzenberg, citiți în numărul de martie al revistei VIVA!.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter