Mesaje emoționante ale celebrităților după moartea lui Luke Perry

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 05 martie 2019, 12:38
Vestea morții lui Luke Perry a făcut înconjurul lumii, iar celebritățile de la Hollywood au transmis mesaje cutremurătoare pe rețelele de socializare, rememorând momente emoționante petrecute alături de actor.

Luke Perry, actorul care l-a interpretat pe Dylan McKay din serialul „Beverly Hills 90210”, cucerind simpatia întregii lumi în anii ’90, s-a stins din viață în urma unui atac cerebral masiv, la numai 52 de ani.

Mesaje emoționante ale celebrităților după moartea lui Luke Perry

De la aflarea veștii că Luke Perry a fost internat de urgență, prietenii s-au grăbit să îi transmită mesaje de susținere și încurajare. Alături de el au fost „ copiii, Jack și Sophie, logodnica sa, Wendy Madison Bauer, fosta lui soție, Minnie Sharp, mama lui, tatăl vitreg, fratele și sora sa, dar și alți membri ai familiei și prieteni apropiați”, după cum a transmis reprezentantul actorului.

Cu o zi înainte ca actorul să moară, Shannen Doherty, actrița care a intrepretat-o pe Brenda în celebrul serial „Beverly Hills 90210”, a declarat că se simte sfâșiată de vestea că prietenul ei drag este într-o situație critică: ”Nu pot să vorbesc despre el pentru că voi începe să plâng. Îl iubesc, iar el știe asta. E Luke și el e Dylan al meu”, a declarat aceasta.

Ce au spus celebritățile despre Luke Perry

După moartea lui Luke Perry, multe dintre vedetele de la Hollywood, cum ar fi Ian Ziering, Molly Ringwald, Josh Gad, Charlie Sheen, au ținut să transmită mesaje pe rețelele de socializare.

„Dragă Luke, am să mă gândesc cu căldură la momentele pe care le-am petrecut în ultimii 30 de ani. Călătoria ta să fie îmbogăţită cu cei care au plecat înainte ta, aşa cum ai făcut-o aici, pentru cei pe care i-ai lăsat în urmă”, a scris Ian Ziering, actorul care l-a intrepretat pe Steve Sanders în „Beverly Hills 90210”. 

Shannen Doherty, care a fost ea însăși aproape de moarte după ce a fost diagnosticată cu cancer, dar a reușit să câștige lupta cu această boală groaznică, a transmis un mesaj plin de durere: ”Sunt în stare de șoc. Devastată că l-am pierdut pe prietenul meu. Am atâtea amintiri cu Luke, care mă fac să zâmbesc încât îmi vor rămâne pentru totdeauna întipărite în minte și suflet”, conform revistei People.

Actrița a scris și un mesaj pe contul său de Instagram: „Vești atât de devastatoare. Un om atât de uimitor, mii de oameni îți vor duce dorul, Luke. Ai însemnat atât de multe pentru o mulțime de oameni. Gândurile mele merg către familia și prietenii tăi. Odihnește-te în pace. Te voi iubi mereu”


Molly Ringwald, din „Riverdale”, serialul la care Luke Perry filma din 2017, a transmis gândurile ei familiei actorului: „Îmi vei lipsi atât de mult, Luck Perry! Transmit dragostea mea către familie”.

Actorul Charlie Sheen a scris și el: „Tu ai făcut fiecare situație mai bună. Eleganța ta, inteligența, farmecul și inima ta uriașă ne-au inspirat și ne-au încântat pe mulți dintre noi, în nenumărate ocazii. Sunt onorat pentru că te-am cunoscut în toți acești ani.”

Scenariştii serialului „Riverdale” au scris pe Twitter: „Ai fost un suflet vesel şi vibrant. Îţi vom simţi lipsa, dar mai ales moştenirea ta va fi totdeauna amintită. Odihneşte-te în dragoste şi pace, prietene!”

De asemenea, producătorii executivi ai serialului (Greg Berlanti, Roberto Aguirre-Sacasa, Sarah Schecther, Jon Goldwater) au transmis: „Suntem profund întristați să aflăm faptul că Luke Perry a trecut în neființă. A fost un membru iubit al familiei Riverdale. Reprezenta tot ce ceea ce puteai spera de la un actor: un profesionist incredibil de implicat și dedicat, cu o inimă imensă și un adevărat prieten al tuturor. Luke a fost o figură paternă și un mentor pentru actorii mai tineri din show, fiind incredibil de generos. A umplut platoul de dragoste și dăruire. Gândurile noastre sunt alături de familia lui în aceste momente dificile”.

„Prima dată când l-am întâlnit pe Luke Perry am vorbit despre ce fel de film vrem să fie „Buffy”. L-am întrebat dacă a văzut „Near Dark” şi mi-a arătat privirea de „Cum îndrăzneşti, domnule?” şi am ştiut că ne vom înţelege”. „Amuzant, dedicat şi mereu plin de har. Nu trebuia să plece”, a spus Joss Whedon, creatorul serialului „Buffy the Vampire Slayer”.

Actrița Tori Spelling se arată șocată de vestea că Luke Perry a murit: „Sunt efectiv șocată și mi se frânge inima. Îmi pare rău pentru copiii lui, pe care îi adora nespus. Era așa de mândru de Jack și Sophie” a mărturisit aceasta jurnaliștilor de la People.

Luke a fost unul dintre cei mai blânzi și modești oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Sunt recunoscătoare pentru anii în care am fost prieteni. A fost un adevărat membru al familiei pentru mine, un protector și un frate. În pare extraordinar de rău pentru această pierdere pe care o suferim cu toții” a mai spus ea.

Sursă foto: northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter