Brandon din Beverly Hills, de nerecunoscut. Cum arată Jason Priestley la 50 de ani

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 17 august 2020, 14:07
La sfârșitul anilor 1990 făcea furori printre tinerele domnișoare din întreaga lume cu rolul lui Brandon Walsh din serialul de televiziune Beverly Hills 90210, iar acum la 50 de ani, Jason Piestley este de nerecunoscut.

Are aceeași privire fermecătoare, însă, în rest, nu mai seamănă deloc cu tânărul chipeș după care suspinau femeile.

Jason va împlini la sfârșitul lunii august 51 de ani și a continuat să joace în diverse filme și seriale după încheierea serialului de succes „Beverly Hills 90210”.

Acesta a mai apărut ca Richard „Fitz” Fitzpatrick în emisiunea Call Me Fitz și ca Matt Shade în serialul canadian Private Eyes.

Citește GRATUIT numărul de august al Revistei Unica, în format digital!

Cine este Jason Priestley

Jason Bradford Priestley s-a născut pe 28 august 1969 în Vancouver, Canada. Și-a început cariera în televiziune apărând în diverse reclame și a avut apariții scurte în seriale precum „Airwolf” și „21 Jump Street”.

În 1990 a fost ales să îi interpreteze pe Brandon EWalsh în seria „Beverly Hills 90210”, rol care l-a propulsat în carieră. A fost nominalizat pentru două Globuri de Aur și chiar a regizat 15 episoade ale acestui serial de success.

A părăsit show-ul în 1998, când Brandon a decis să se mute la Washington, însă a rămas ca producător executive până la finalul serialului, în 2000.

Citește și: Mădălina Ghenea a dezvăluit de ce s-a despărțit de Matei Stratan, tatăl fiicei sale

Jason a fost căsătorit cu Ashlee Petersen, în 1999 și 2000, iar în 2005 s-a însurat cu Naomi Lowde Priestley cu care are doi copii: Ava Veronica și Dashiell Orson.

Pe lângă cariera în televiziune, Priestley a lansat și două cărți, Jason Priestley: A Memoir și Jason Priestley Signed Ed.

Vezi în Galeria FOTO cum arată acum Jason Priestley, la aproape 51 de ani.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter