Cele mai noi imagini cu Shannen Doherty, Brenda din „Beverly Hills, 90210”. Actrița are cancer în stadiul IV

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 08 iunie 2022, 18:11

Actrița Shannen Doherty, cunoscută mai ales pentru rolul din serialul „Beverly Hills, 90210”, duce o luptă continuă pentru a se vindeca de cancerul mamar cu care a fost diagnosticată în 2015.

Shannen Doherty a aflat în urmă cu șapte ani că suferă de cancer mamar și a început o luptă aprigă pentru supraviețuire. Boala a intrat în remisie doi ani mai târziu, dar în 2020 a revenit în stadiul 4, considerat terminal.

Ce mai face și cum mai arată Shannen Doherty, Brenda din „Beverly Hills, 90210”. Actrița se luptă cu cancerul de șapte ani

Pe conturile sale de socializare, actrița își ține fanii la curent cu tot ce i se întâmplă, pentru ca oamenii să înțeleagă ce importantă este prevenția și informarea asupra acestei boli. În ciuda tratamentelor complicate, aceasta reușește să se bucure de fiecare clipă de viață și să rămână optimistă. Într-una dintre postările făcute în mediul online, Shannen Doherty le-a mărturisit fanilor că un bandaj mov cu inimioare roz a făcut-o să zâmbească.

Într-un interviu pentru emisiunea „Entertainment Tonight”, actrița dezvăluia că pentru 2022 are un singur vis: să se facă mai multe cercetări și să se găsească leac pentru cancer.

În ciuda faptului că mă descurc cu această boală și uneori mă simt bine, încă am cancer. Cancer în stadiul patru, pe care nimeni nu și-l dorește. Dar îl am, așa că deseori mă gândesc: OK. Ce pot face pentru a crește gradul de conștientizare, ce pot face pentru a ajuta la strângerea de bani pentru cercetare? Și nu este vorba doar de mine, ci pentru toți ceilalți care suferă de cancer, mărturisea ea.

Citește și: Câte operații estetice și-a făcut Ilinca Vandici până la 35 de ani

Shakira și Gerard Pique, împreună în Cehia după anunțul că s-au despărțit

Răsturnare de situație în cazul despărțirii cuplului Shakira-Pique. Ce dezvăluiri au făcut apropiații lor

Vlăduța Lupău se va muta în curând în noua casă. Cum arată și unde se află

Shannen Doherty, alături de Ucraina

De asemenea, actrița n-a rămas nepăsătoare nici la războiul din Ucraina și a făcut numeroase postări despre acest subiect. Aceasta a mărturisit că este alături de poporul ucrainean și se roagă pentru el.

Shannen Doherty a vorbit și de neputința ei în fața modului dramatic în care se schimbă lumea. Aceasta s-a arătat îngrozită de cât de multă ură și durere există, de cruzimea față de oameni și animale, de cum sunt încălcare drepturile omului sau cum oamenii tac și renunță la propriile opinii de teama repercursiunilor. Actrița a mărturisit că are multe de spus și că va face tot posibilul să-și exprimele părerile, indiferent de ce cred ceilalți.

Lucruri asupra cărora mă concentrez… muncă, familie și conștientizarea pentru cancer. Restul este doar zgomot, a mai spus Doherty într-o postare.

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter