Melania Trump nu dă greș! Cum s-a îmbrăcat la vizita oficială din Japonia

De Mădălina Manole, pe
Melania Trump este un adevărat fashion icon și una dintre cele mai elegante apariții, atunci când vine vorba despre soția unui președinte de stat. Pasionată de rochii, Prima Doamna a Americii a ales, ca de obicei, ținuta perfectă pentru întâlnirea pe care a avut-o cu oficialii Japoniei.

Melania Trump își însoțește soțul, pe președintele american Donald Trump, în turneul de forță pe care acesta îl desfășoară în Japonia, Coreea de Sud, China, Vietnam şi Filipine, turneu care va dura 11 zile.

Melania și Donald Trump, la sosirea în Japonia

Melania și Donald Trump, la sosirea în Japonia

Acesta este cel mai lung turneu desfășurat de un președinte american în Asia, în ultimii 25 de ani, iar fanii pasionați de modă nu pot decât să fie încântați pentru că vor ocazia să-i admire ținutele Primei Doamne a SUA în fiecare zi. Prima oprire a fost în Japonia, unde cuplul de la Casa Albă se va afla între 5 și 7 noiembrie.

Dacă la sosirea în Japonia Prima Doamna a purtat un palton în culori de toamna asortat cu niște pantofi stiletto, iată că astăzi, la vizită oficială desfășurată la Școala Elementară Kyobashi Tsukiji din Tokyo, aceasta a ales o rochie bleumarin, lungă până la glezne și cu mâneci tip clopot, în perfectă concordanță cu Prima Doamnamelania trump a Japoniei, Akie Abe.

Melania Trump

Amintim că pe 3 noiembrie Melania si Donald Trump au aterizat in Hawaii pentru o vizită oficială la Pearl Harbour. Soția președintelui american s-a încadrat, de asemenea, în peisaj și a reușit să fie în centrul atenției purtând o rochie albă, în stil casual, prinsă cu o curea subțire în talie.

Melania si Donald Trump Hawaii

Melania si Donald Trump, în vizită în Hawaii

Citește și – Ce a făcut Melania Trump când soțul ei a vrut să o ia de mână

Citește și – Melania Trump copiază stilul vestimentar al altei soții de președinte

Sursa foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter