Ce ținute a ales Melania Trump pentru întâlnirea cu Regina Elisabeta a II-a

De Oana Savin, pe
Președintele Statelor Unite ale Americii și soția acestuia, Melania Trump, au făcut o vizită oficială în Marea Britanie, la invitația Reginei Elisabeta a II-a. Pentru prima zi a vizitei, Prima Doamnă a Amercii a ales două ținute elegante și simple.

Melania Trump a pășit în Marea Britanie într-o rochie albă, cu o curea albastră, la care a asortat o pălărie în aceleași nuanțe și o pereche de stiletto bleumarin.

Melania a resectat protocolul regal care impune purtarea de pălării la evenimentele oficiale.

Aceasta a purtat ținuta pe parcusul primei părți a zilei, iar seara, la banchetul organizat de monarhul britanic în onoarea celor doi americani, soția lui Trump a apărut într-o rochie albă, lungă și mulată, pe care a accesorizat-o cu o pereche de mănuși albe.

Cu această ocazie, toate femeile din Familia Regală au optat pentru rochii albe, printre acestea aflându-se și Kate, ducesă de Cambridge. De asemenea, Regina Elisabeta a II-a a ales o rochie albă, mănuși albe, pantofi argintii și o poșetă de aceeași culoare.

La elegantul eveniment a lipsit, însă, Meghan Markle, care se află în concediu de maternitate. Astfel, Prințul Harry a venit singur.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Melania Trump în Marea Britanie.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter